Opnieuw online informatieavonden Berkum Energieneutraal

Opnieuw online informatieavonden Berkum Energieneutraal

Zwolle – Op woensdag 14 en 21 april organiseert Berkum Energie Neutraal (BEN) opnieuw online bewonersavonden.

Er zijn weer veel ontwikkelingen op het gebied van aardgasvrij wonen, subsidies en verduurzamen, dus is het hoog tijd om de inwoners van Berkum bij te praten.

De digitale bewonersavond vindt plaats van 19.30 – 21.00 uur en wordt live uitgezonden vanuit de Business Lounge van VV Berkum. Een presentator uit de wijk gaat in gesprek met de mensen van Berkum Energieneutraal, de gemeente en de woningcorporatie deltaWonen.

Tijdens de avond wordt onder andere de stand van zaken gedeeld van de subsidie van 4 miljoen euro die gemeente Zwolle heeft ontvangen van Proeftuin Aardgasvrije Wijken (PAW), en komt er een inwoner van Berkum aan het woord over het verduurzamen van zijn huis. Ook wordt meer verteld over de lang verwachte energiebox en wordt vooruit gekeken naar de volgende fase.

Kijkers kunnen tijdens de avond vragen stellen in de chat, die dan door de tafelgasten beantwoord kunnen worden. Geïnteresseerden kunnen zich voor één van de bewonersavonden aanmelden via: bitly.com/berkumbewonersavond.

Artikel delen: