Z.A.C. versterkt zich met vier nieuwe spelers - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Z.A.C. versterkt zich met vier nieuwe spelers

Zwolle – Z.A.C. verwelkomt voor de het komende seizoen vier versterkingen. De nieuwe spelers zijn afkomstig van SC Genemuiden, S.V. ’t Harde en S.V. Houten.

De gebroeders Rik (24) en Job (27) van Dalfsen komen over van hoofdklasser SC Genemuiden. Beide spelers hebben daar de jeugdopleiding doorlopen en speelden regelmatig in het eerste elftal. Quinten Turubassa (19) komt over van vierdeklasser S.V. ‘t-Harde. Turubassa heeft drie jaar bij de jeugdopleiding van PEC Zwolle gezeten.

Op zijn zestiende maakte hij zijn debuut in het eerste van S.V. ’t Harde. Tot slot komt Guy Metting (29) de wapendragers van Zwolle versterken. Hij is afkomstig van derdeklasser S.V. Houten. Alle vier de spelers hebben voor Z.A.C. gekozen vanwege het niveau, de faciliteiten en de warmte die de club uitstraalt. Arnie Pot, de nieuwe trainer voor het komend seizoen, is verguld met de vier aanwinsten: “Door de komst van deze jongens hebben we een prachtige selectie staan voor het komend seizoen.” De club uit Zwolle Zuid komt uit in de tweede klasse Oost.

Artikel delen: