FC Zwolle wint in Sittard

Sittard – FC Zwolle heeft zaterdagavond goede zaken gedaan door in Sittard van Fortuna te winnen. Voor een schamele 2.000 bezoekers wonnen de Zwollenaren met 1-3.

Al na 13 minuten kwam Zwolle op voorsprong door een doelpunt van Boerrigter. FC Zwolle was de betere dit duel, maar kon in de eerste helft de voorsprong niet uitbouwen. Dat veranderde in de 62e minuut toen Huijsmans de 0-2 scoorde. Amper 2 minuten later schoot Kleizen de 0-3 achter de doelman van Fortuna. In de 90e minuut redde Fortuna de eer door een score van Van de Ouweland.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Zijn de FC Zwolle fans ongeschonden uit Limburg teruggekeerd ?

    Nog geen 2.000 bezoekers, Fortuna Sittard is dus echt niet meer levensvatbaar. Zakelijk bekeken is een fusie dus nog zo slecht nog niet.

    De emoties winnen het waarschijnlijk van het gezonde verstand. Gevolg: Roda JC zal de achterstand op FC Groningen, SC Heerenveen en FC Twente niet meer inhalen. Fortuna Sittard zal een langzame maar pijnlijke dood sterven.


    ⚠️ Meld

  2. rond de 100 hooligans/fanatieke supporters zijn naar kerkrade geweest!! 1 van de hooligans van sittard zei tegen de politie dat het supporters van FC Limburg waren ;D! een fusie zou gewoon niet goed gaan!! domste zet die je maakt Henkie Kessler!! probeer nooit 2 aartsvijanden bij elkaar te zetten!!!


    ⚠️ Meld

Reageer