Verschillende mishandelingen in Zwolle

Zwolle – In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november kreeg de politie en melding van onenigheid aan de Voorstraat. Drie mannen hadden onenigheid gekregen. Een 19-jarige Zwollenaar was daarbij geslagen door een 37-jarige en een 36-jarige Zwollenaar. De 37- en 36-jarige man werden aangehouden.

Dezelfde nacht kreeg de politie een melding van een conflict aan de Stadhouderlaan. Een 22-jarige Zwollenaar had een bewoner op het afsteken van vuurwerk aangesproken en werd vervolgens door een andere persoon uit de woning, een 20-jarige Zwollenaar, met bleekmiddel in zijn gezicht gespoten. Een 48-jarige Zwollenaar kreeg bleekmiddel op zijn kleren. De 20-jarige Zwollenaar werd aangehouden.

Zondagmorgen vroeg kreeg de politie een melding van mishandeling bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat. Een 32-jarige man uit Zwolle gedroeg zich vervelend ten opzichte van een 24-jarige en een 30-jarige vrouw uit Zwolle. De man had beide vrouwen hierbij op een gegeven moment geslagen. De man werd aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zelfs zag ik siervuurwerk om een uur of 1, en tsja…..de reaktie met bleekmiddel slaat nergens op. Maar als je kleine kinderen in bed hebt liggen te janken, zouden ook mijn handen beginnen te jeuken hoor.


  ⚠️ Meld

 2. geschreven door Rene, op 16 november 2008 om 23:48

  Zelfs zag ik siervuurwerk om een uur of 1, en tsja…..de reaktie met bleekmiddel slaat nergens op. Maar als je kleine kinderen in bed hebt liggen te janken, zouden ook mijn handen beginnen te jeuken hoor.

  Zoals ik het lees kwam het “slachtoffer” voorbij lopen en waren zowel de vuurwerkafstekert als de bleekmiddel-activist uit de woning afkomstig. Dat vind ik dan nog wat lomper… ?n vuurwerk afsteken én zo reageren als iemand er wat van zegt.


  ⚠️ Meld

 3. geschreven door sig, op 17 november 2008 om 02:51

  honden janken… kleine kinderen huilen….

  Mogen jouw kinderen ook niet zeggen dat ze honger hebben? Kunnen ze alleen maar trek hebben?


  ⚠️ Meld

Reageer