Dinoland Zwolle nodigt Thierry Baudet uit voor een bezoekje - Foto: Dinoland Zwolle
Foto: Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle nodigt Thierry Baudet uit voor een bezoekje


Zwolle – Dinoland Zwolle heeft kamerlid en Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet twee vrijkaarten gestuurd om met eigen ogen het bestaan van dinosaurussen te komen zien.

Zo gauw de deuren van het park weer open gaan, kan de Haagse politicus met eigen ogen zien dat de historische monsters daadwerkelijk op de wereld hebben rondgelopen.

“Ja, sommigen geloven dat er daadwerkelijk ‘dinosauriërs’ hebben bestaan. Ooit. Enfin. Who knows…”, aldus Thierry Baudet deze week op Twitter. Die uitdaging liet Dinoland Zwolle niet langs zich heen gaan. “Nou, we know’’, lacht directeur Martyn Besselsen van Dinoland om die uitdaging. “We hebben vele tientallen bewijzen in ons park dat dinosauriërs écht hebben bestaan. Pootafdrukken, botten en hier en daar zelfs echt rondlopende dinosauriërs.”

Reden voor het Zwolse park om Baudet uit te nodigen om langs te komen zodra de deuren van het park weer open mogen. Door de lockdown kan Dinoland nog niet de deuren openen, maar zo gauw dit weer kan zegt het Zwolse park klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

“En we staan te popelen om meneer Baudet te ontvangen, maar zeker ook de vele andere bezoekers die onze dino’s nu nog moeten missen”, aldus Martyn Besselsen.

Artikel delen: