Wensink Mercedes-Benz blijft mobiliteitspartner van PEC Zwolle - Foto: PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Wensink Mercedes-Benz blijft mobiliteitspartner van PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle rijdt ook de komende twee jaar Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz blijft de autosponsor van de voetbalclub.

Vrijdag werd het sponsorcontract door beide partijen ondertekend. Laurens Stigter (CEO van Wensink Automotive) en Eduard Wolf (Business unit directeur Mercedes-Benz Cars binnen Wensink) overhandigden symbolisch de sleutels aan Adriaan Visser en Jurian Meijntjes van PEC Zwolle.

Laurens Stigter namens Wensink Mercedes-Benz: “Wij zijn erg content met het feit dat wij onze aangename samenwerking met PEC Zwolle met 2 jaar + optie van nog eens 2 jaar te verlengen. PEC Zwolle is net als Wensink sterk regionaal verankerd en ‘matcht’ qua uitstraling én visie met onze filosofie; continue streven naar het beste en dit op een bevlogen, betrokken, betrouwbare, professionele en trotse wijze. De mobiliteitssamenwerking, sinds 2013, heeft voor beide sterke merken haar vruchten afgeworpen. Voor de toekomst zien wij wederom veel mogelijkheden in de samenwerking en zullen beide partijen streven om maximale resultaten te behalen. De innovatieve, brede en aantrekkelijke productlijn van Mercedes-Benz, alsmede de doelgroep, particulier en zakelijk, waar wij ons op richten past uitstekend bij die van PEC Zwolle. Wij zijn er tevens trots op dat wij deze mobiliteitssamenwerking samen met onze eigen leasemaatschappij; Wensink Lease & Services kunnen uitvoeren! Net als voorgaande jaren zullen wij met PEC Zwolle nauw samenwerken d.m.v. uiteenlopende marketingcommunicatie en PR-activiteiten tijdens wedstrijden en zakelijke bijeenkomsten. Hiermee laden wij onze aangename samenwerking op een brede wijze.”

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: “Wensink Mercedes-Benz is een absolute sterkhouder van de club. Beide partijen werken reeds acht jaar naar volle tevredenheid samen en het doet me goed dat we die periode wederom verlengen. Het voelt juist in deze tijd zeer prettig en vertrouwd de overeenkomst met Wensink Mercedes-Benz verder voort te zetten en uit te bouwen. Daarbij zullen de partijen samen optrekken met onder andere activitaties waarbij zowel sponsoren als supporters betrokken worden. De club ziet uit naar de komende jaren en vele veilige kilometers.”

In totaal levert Wensink 25 personenauto’s per seizoen aan de spelers, staf en directie van PEC Zwolle. Het sponsorcontract loopt 2 jaar met een optie voor nog eens 2 jaar en is in samenwerking met Wensink Lease & Services tot stand gebracht. Beide partijen zetten zogezegd in op een brede vorm van samenwerking. Wensink Mercedes-Benz zal de komende jaren onder meer prominent te zien zijn op de perswanden, op de stoelen in de dug-outs én d.m.v. diverse LED-animaties en reclameboarding tijdens thuiswedstrijden in het MAC3PARK stadion. Ook worden er samen diverse publieksacties o.a. op het vlak van social media ontwikkeld en uitgevoerd.

Artikel delen: