Dimence locatie Eerdelaan - Foto: Gerrit-Jan Mondria
Dimence locatie Eerdelaan
Foto: Gerrit-Jan Mondria

Een kijkje nemen bij Dimence via nieuwe website De Duik

Zwolle – Een kijkje nemen in de keuken van een organisatie spreekt tot de verbeelding. Potentiële sollicitanten, relaties, eigen medewerkers en cliënten van Dimence kunnen dat vanaf nu doen.

Dimence Groep lanceert hiervoor website De Duik. Met De Duik wil Dimence Groep iedereen de mogelijkheid geven om te zien hoe de organisatie er van binnen uitziet en wat er gebeurt. Dimence Groep biedt een breed pakket aan geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en welzijn aan patiënten en cliënten. De groep bestaat uit acht verschillende stichtingen die werken aan mentale zorg en welzijn voor bewoners van Oost-Nederland.

De Duik geeft een kans om te kijken op een zorglocatie. Hoe ziet die locatie eruit? Hoe wordt er gewerkt en wie werken er? Het kan helpen om een beter zicht te krijgen op bijvoorbeeld een behandelmethode maar ook om meer inzicht te krijgen in wat een ondersteunende dienst doet.

Iedereen mag komen duiken. Potentiële werknemers kunnen een duik nemen op een plek waar ze mogelijk willen werken. Maar ook de eigen medewerkers of cliënten kunnen via De Duik meer te weten komen over een bepaalde afdeling in de organisatie. Cliënten kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen in een Werk Leer Centrum.

Tijdens de coronapandemie is het niet mogelijk om live op locatie te komen duiken. Daarom wordt er op basis van het eerste contact gekeken of het duiken ook online (telefonisch, per mail of via beeldbellen) kan, of dat er tijdens een wandeling buiten antwoord gegeven kan worden op de vragen van de duiker.

Op dit moment heeft de Dimence Groep ongeveer vijftig plekken beschikbaar, waaronder in Zwolle, waar mensen welkom zijn. Dat zullen er in de toekomst meer worden.

De website van De Duik is te bereiken via https://deduik.dimencegroep.nl/

Artikel delen: