Kleine kunstenaars Louis Armstrongflat mogen bouwhekken versieren

Kleine kunstenaars Louis Armstrongflat mogen bouwhekken versieren

Zwolle – “De renovatie van de Louis Armstrong in Holtenbroek is al een tijdje aan de gang, maar binnenkort starten we echt in de woningen. Een mooi moment om te vieren. Dat doen we door de kinderen van de flat uit te nodigen om samen de bouwhekken op te vrolijken met beschilderde doeken. Als echte kleine kunstenaars.”, laat SWZ weten.

Het versieren van de bouwhekken vindt plaats op woensdag 28 april van 14:00 tot 16:00 uur. Door de coronamaatregelen zitten veel kinderen binnen. Even afleiding is dan ook zeer welkom. Directeur-bestuurder van SWZ Wiepke van Erp Taalman-Kip en Roland de Wit directeur van Mateboer Groep BV zullen samen het startmoment voor deze actie geven.

SWZ: “Bij de renovatie van de Elvis Presley volgt een soortgelijke actie. We houden ons bij beide acties aan de huidige coronamaatregelen.”

De renovatie van de Louis Armstrongflat en daarna de Elvis Presleyflat betekent dat 280 woningen bouwtechnisch grondig worden aangepakt. Er wordt ook ingezet op verbetering van de leefbaarheid. Er komt in beide flats een buurtkamer waarmee SWZ ontmoeting tussen bewoners wil stimuleren. Ook worden werkzaamheden uitgevoerd die zorgen voor een veiligere woonbeleving. Zo worden de bergingen verplaatst naar de plek van de garages op de begane grond. Op de 1e verdieping komen in beide flats elf nieuwe woningen. Ook wordt er in het nieuwe ontwerp veel glas toegepast.

Kijk voor meer informatie over dit project op de website van SWZ: www.palestrinalaan.nl

Artikel delen: