Man ingesloten na zware mishandeling en bedreiging

Zwolle/Dieren – Op maandagavond 17 november werd in Dieren (Gld.) een 33-jarige man uit die plaats aangehouden. De man had die ochtend zijn 56-jarige moeder uit Zwolle aan de Assendorperstraat mishandeld en met de dood bedreigd. De vrouw liep daarbij onder andere een gebroken been en een gekneusde arm op.

De man stond ’s ochtends bij de vrouw op de stoep en eiste dat zij geld voor hem zou pinnen. Onder bedreiging van een mes werd zij door hem de straat op gedwongen. Op een gegeven moment kon de vrouw een winkel in vluchten, maar de man kwam haar achterna, greep haar vast, gooide haar op de grond en schopte op haar in. Vervolgens ging hij ervandoor. Winkelpersoneel schakelde de hulpdiensten in. De man kon later in een woning in Dieren worden aangehouden en is in verzekering gesteld. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Man ingesloten na zware mishandeling en bedreiging”

  1. Een man gijzelt zijn moeder, dwingt haar onder bedreiging van een mes om te gaan pinnen, en daarna schopt hij haar aan gort in een winkel, en dit allemaal op klaarlichte dag….. 🙁 Laatst is daar in de buurt ook al iemand doodgestoken in zijn woning door zijn broer. Huiselijk geweld?

  2. Allemachtig, al weer in het gezellige Assendorp.

    De aanstaande energiecrisis levert niet alleen problemen op in de portomonnee, helaas lijken meer en meer mensen ook last te hebben van kortsluiting in hun bovenkamer. :'(

  3. Gezellig, ik woon in de Assendorperstraat en merk hier en daar wel verschil met 2 jaar terug. Veel vaker gesodemieter. ’s Nachts ook vaak.

  4. @ghehe
    Ik houd niet van hokjesdenken, maar welke groep mensen is hiervoor denk je verantwoordelijk ?

    -Toename van het aantal studenten ?
    -Toename van het aantal zwervers ?

  5. Nou, er is in elk geval geen toename van het aantal studenten, aangezien de 10%regeling wordt toegepast. Ik heb geen idee wie er verantwoordelijk voor is, zie ze van allerlei ‘soorten’, om het maar eens oneerbiedig uit te drukken. Zwerver, student, allochtoon, autochtoon….allemaal 😉

  6. @ghehe
    Waar we in ieder geval tekort aan hebben is politietoezicht. Ik heb zo het gevoel dat bepaalde meldingen door de politie totaal niet meer in behandeling worden genomen.

    De enige diender die ik regelmatig tegenkom is die motormuis. Deze beste man heeft het echter druk met het uitschrijven van bonnetjes aan scholieren.

  7. @Gezellig, ik moet zeggen dat ik nog wel regelmatig politieauto’s voorbij zie komen. Over het algemeen vrij vriendelijk…..alleen dat parkeerbeleid…grr!, maar goed dat is een ander onderwerp 😉

  8. Walter, nee de tolerantie is hetzelfde, alleen gebeurt er wat meer rotzooi. Ik heb niet de indruk dat die mensen tekenend zijn voor mentaliteitsverschuiving in Assendorp… 🙂

  9. Ik snap ‘em nie. We hebben het over een moord door iemand uit Engeland en dit idiote incident door iemand uit Dieren. En dan wordt er gevraagd of studenten of zwervers verantwoordelijk zijn een verandering in de mentaliteit in Assendorp???

  10. die vent zal wel geld voor drugs nodig gehad hebben. ik lees net dat de gemeente graag het kartakter van assendorp wil behouden, pffff…… tis nogal een zakie daar de laatste jaren.

Reacties zijn gesloten.