Poging tot tasjesroof

Zwolle – Op maandagmiddag 17 november deed een 44-jarige vrouw uit Raalte aangifte van een poging tot tasjesroof. De vrouw liep aan het eind van de Rodehaanstraat (gezien vanuit de Diezerstraat) toen er een jongeman op haar kwam aflopen. Bij het passeren greep hij naar de tas van de vrouw. Doordat zij haar tas stevig bleef vasthouden en begon te schreeuwen, liet de jongen uiteindelijk los. Hij ging ervandoor in de richting van het Gasthuisplein.

De jongen is vermoedelijk 17 à 18 jaar oud en droeg een donkere jas (model jack) en een rode shawl voor zijn gezicht tot net onder zijn ogen. De politie roept getuigen en mensen die beschikken over meer informatie op contact op te nemen met het team Zwolle-Centrum/Zuid op telefoonnummer 0900–8844. Anoniem bellen kan via Bel M., Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. wat is dat toch de laatste tijd, jochies die vrouwen proberen te beroven of gewoon bij de subway een overvalletje plegen. It’s a strange world these days.


  ⚠️ Meld

 2. Tja, ze willen niet aan het werk voor hun centen want daar worden ze moe van, maar toch die nieuwste I-pod of dat ene mobieltje.
  We moeten deze luizen in de pels zo snel mogelijk elimineren.


  ⚠️ Meld

 3. Denk je ook aan het elimineren van de mensen die ervoor zorgen, dat er dusdanige verschillen in inkomen zijn, dat criminaliteit eruit voortvloeit Danny?


  ⚠️ Meld

Reageer