Algemene Log 28

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 29 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 218
 1. Pp
  Polypropylene (Pp) is een polymeer die gebruikt wordt in diverse toepassingen: verpakkingsmaterialen, textiel, vloerbedekking, plastic voorwerpen etc.


  ⚠️ Meld

 2. nieuwe locatie volkstuinen
  Weet iemand of de nieuwe locatie voor de biologische tuiniersvereniging al definitief bepaald is? Ze zaten voorheen aan de Parallelweg, maar ivm de komst van de nieuwe spoorbrug moesten ze verkassen.


  ⚠️ Meld

 3. Terugkomend op fc Zwolle (vorige algemene log) moet ik zeggen dat ik vind dat de club zich vervreemdt van de suppporters in Zwolle en wel in hoge mate door de arrogante, regenteske houding van de heer R. van Vliet. Als je als gewone supporter niet welkom bent op de hoofdtribune vergaat mij de lust om nog thuiswedstrijden van de fc te bezoeken.
  Ik associeer mij dus liever met Feyenoord dan met onze plaatselijke fc, hoewel ik het ze wel gun dat ze goed meedraaien. Even zo goed kan ik me ook de mensen voorstellen die veel plezier beleven aan een club als Ajax en in mindere mate PSV.  ⚠️ Meld

 4. De geruchten over dat Buddypoke een virus zou verspreiden via Hyves zijn niet waar! Als je een ouder besturingssysteem hebt of oudere browser, dan kan je computer inderdaad wel vastlopen door bijvoorbeeld flash. Dit heeft alleen niets met een virus te maken, aangezien Hyves/Buddypoke helemaal niets op je computer installeert.


  ⚠️ Meld

 5. Dat sluit ik niet uit maar ik wil dan wel lekker op de ceintuurbaantribunen kunnen zitten zoals ik dat gewend ben, en dat de sponsors en relaties in de middenvakken zitten boeit me dan niet zo meer, maar dat nu de gehele tribune voor de bobo’s is gereserveerd vind ik echt een gotspe!


  ⚠️ Meld

 6. Ja dat is ook wel van de zotte joppuh!! Ik heb gister een rondleiding gehad in het stadion en wat Duco zei in dat andere topic over businessclub is eigenlijk wel waar, ik zou zo de mensen die geld in de club steken niet durven ontvangen, ik begrijp best dat het niet klaar is maar ze hadden het wel even een beetje af kunnen werken.


  ⚠️ Meld

 7. Ik vind dat het allemaal veel te traag gaat.Ben er in het begin van het seizoen geweest,toen was het een ramp,nu zijn ze nog niet veel verder opgeschoten.En zo,n trap is mooi hoor,maar overal dat systeemplafond.Ziet er niet uit !Lekker strak afwerken ipv zo,n kantoorplafond.


  ⚠️ Meld

 8. door Pp, op 19 november 2008 om 18:46

  geen flauw idee. vroeger rook het er altijd zo lekker, maar ik ben ten spijt al een jaartje of tien weg uit assendorp. zelfs wesel herkende me vanmiddag niet meer!!

  Moest on-topic, dan hier maar even verder;)
  Wat leuk, je hebt dus ook in Assendorp gewoond Pp?  ⚠️ Meld

 9. Euh….misschien heb ik mijn muziek toch wat te hard staan…

  Of ze zijn bij jullie in het gebouw aan het boren Tim…

  Ooooof…het waren de men in black en iedereen is geflashed met dat flashy ding en ze zijn jou vergeten!

  Ik heb niets gehoord namelijk…maar dat moge duidelijk zijn 😀


  ⚠️ Meld

 10. @Tim

  Boven Zwolle was er een officiële laagvliegroute van de Luchtmacht welke in 2002 opgeschort is omdat er veelvuldig te laag boven stedelijk gebied gevlogen werd. Nog steeds zullen er wel eens piloten te laag komen over vliegen.

  Boven Nederland zijn geen permanente laagvlieggebieden voor jacht- en transportvliegtuigen, maar twee laagvliegroutes. Laagvliegroute 10 loopt van zuid (Enschede) naar noord (Emmen). Laagvliegroute 10a loopt van noord (Drachten) naar zuid (Deventer). Het gebruik van laagvliegroute 10a is met ingang van oktober 2002 opgeschort. Na beoordeling van de evaluatie van het laagvliegen zal de knoop definitief worden doorgehakt. Laagvliegroute 10 blijft gehandhaafd.

  De minimumvlieghoogte op de twee laagvliegroutes voor jachtvliegtuigen en transportvliegtuigen is 75 meter. Voor het gedeelte van de route dat boven de Waddenzee ligt, is de minimumvlieghoogte voor jachtvliegtuigen verhoogd van 300 naar 450 meter. Voor (inter-)nationale oefeningen kunnen er specifieke gebieden en routes tijdelijk voor laagvliegen worden aangewezen. Deze routes worden dan voor het overige luchtverkeer gesloten. Dit wordt van tevoren via de media bekendgemaakt.
  Boven de Noordzee tenslotte liggen oefengebieden voor jachtvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht. Boven de gehele Noordzee (1 Nautische Mijl uit de kust) bedraagt de minimumvlieghoogte voor jachtvliegtuigen 30 meter.

  Koninklijke Luchtmacht


  ⚠️ Meld

 11. Ik wist wel dat die laagvliegroute er WAS maar dattie nog steeds af en toe gebruikt word… Af en toe hoor ik wel eens vaker zo’n ding vliegen…

  En Plantje, ik denk dat je even een minuut buiten bewustzijn bent geweest. 😉


  ⚠️ Meld

 12. Triest om Kuiphof zo te zien in een rolstoel,maar schijnt bij het leven te horen.
  Hoorde vandaag pas dat de meest beruchte motoragent er ook al niet meer was,één van de weinige politie mannen waar ik respect voor had.


  ⚠️ Meld

 13. AAN DE STADSHAGENKANT VAN DE TWISTVLIETBRUG IS NET EEN ACHTERVOLGING WILD BEEINDIGD DOOR EEN DUW VAN EEN POLITIEWAGEN IN DE RUG VAN DE GEACHTERVOLGDE. Er staan minstens 15 politieauto’s. Ze gingen met een noodgang over de dijk.


  ⚠️ Meld

 14. Misschien heeft hij wel een chocoladereep gepikt Tim! >:(

  Maar even serieus, moet wel ernstig zijn, want de Nederlandse politie duwt niet zomaar iemand van de weg….


  ⚠️ Meld

 15. @dick: Ik kan het prachtig zien. Ik kon ze aan zien komen, en kon tegelijkertijd zien dat er over de westenholtenbrug al andere politieauto’s reden, dus het was echt wel kritiek. Ze duwden hem gewoon van de weg. Nu zijn ze nog bezig.


  ⚠️ Meld

 16. Helaas Herman Kuiphof is niet meer. Mooi om in het 8 uur-journaal en bij DWDD te zien hoe Herman zijn bevoorrechte positie ook relativeerde. Op de radio genoot ik altijd van de onnavolgbare Theo Koomen, helaas ook al overleden. Er mag van mij wel een beetje deining en sensatie in een voetbal-/sportverslag zitten.


  ⚠️ Meld

 17. Wel in dat soort kijk- en luisteropzichten. Maar de complottheorieën, het haat- en angstzaaien, het ernstig op de persoon spelen, het gebrek aan nuance en objectiviteit bij de “afze*ksensatie van De Telegraf”, zie ik liever niet.


  ⚠️ Meld

 18. Yes! Genieten maar!

  We zagen hier net een fietser het zelfs niet meer tegen de wind in redden en pardoes 10 meter de andere kant uit waaien. Niemand gewond, dus lachen geblazen! 😀


  ⚠️ Meld

 19. En nu dit……MIKAEEEL
  Michael Jackson is Moslim geworden. Zijn nieuwe naam is MIKAEEEL.

  Ik ben geen liefhebber van zijn muziek en heb dus ook geen CD’s van hem. Echter, de die-hard-fans zullen nu met Typex aan de slag moeten om de tekst (artiestennaam) op de albums up te daten. ;D


  ⚠️ Meld

 20. @tim: hier ben je dus getuige van geweest:

  Man na achtervolging aangehouden voor bedreiging

  Een 25-jarige Zwollenaar werd op donderdagmiddag 20 november aangehouden op de Voorsterweg voor bedreiging. De man had eerder die dag een 20-jarige plaatsgenoot bedreigd met een vuurwapen. Dit vond plaats in de caravan van het slachtoffer in IJhorst. Het slachtoffer moest onder bedreiging van het vuurwapen mee naar Zwolle om geld op te halen. Omdat de verdachte zijn slachtoffer korte tijd alleen liet, zag deze kans de politie te waarschuwen. Deze konden de auto van de verdachte, na een achtervolging door Westenholte en Stadshagen, op de Voorsterweg van de weg af drukken. Daar werd de man aangehouden. Hij werd ingesloten op het bureau.  ⚠️ Meld

 21. Zo, genoeg sneeuw gezien.
  Laat nu de lente maar weer komen.
  btw, nog even dit,

  Consumenten worden vanaf 1 januari 2009 geconfronteerd met een supermarkt-taks waardoor alle producten enkele centen in prijs stijgen.

  Ik was al bang dat we er volgend jaar op vooruit zouden gaan.  ⚠️ Meld

 22. Woost
  Nog even een klasse bandje uit ons eigen land.

  http://www.youtube.com/watch?v=k0Gtr5DXNHw

  Het is geen “niveau” Frans Bauer, Gordon, Joling of Froger. De kans is dus ook groot dat de Nederlandse media weinig aandacht aan deze artiesten zal schenken.

  Joling, Gordon en Froger zijn natuurlijk extreem getalenteerd en hebben erg veel gevoel voor humor.

  En Frans Bauer, ja, die is toch zo gewoon gebleven.

  Het is dus ook wel te begrijpen dat er voor andere muzikanten niet zoveel tijd over is op de vaderlandse TV en radio.  ⚠️ Meld

 23. Niet verkeerd Gezellig, ik luister hier veel liever naar dan al dat andere wat je opgenoemd hebt.
  Dat is beslist niet mijn muziek en ik zou nog niet gratis naar de ’toppers’ willen…


  ⚠️ Meld

 24. @Gretha
  Mijn tekst van zojuist over de toppers / Frans B. is dan ook ironisch bedoelt. Ironie in de zin van humor.

  Ieder zijn smaak, ook al begrijp ik echt niet dat zoveel mensen voor hun plezier naar dergelijke muziek luisteren.

  Zelf vind ik het niet origineel, ik vergelijk het maar met het herkauwen van braaksel dat weer naar boven is gekomen.

  De muziek raakt mij dan ook totaal niet, nog de melodie en de tekst kan me bekoren. Er zit geen beleving in, het is zielloos.

  De drie zangers zijn plastic artiesten die, de tot nu toe, meest nutteloze der nuttelozen (Patty Brard) zelfs nog weten te overtreffen.

  Het is een gotspe dat deze mensen continue op zo’n beetje alle Nederlandse TV kanalen te aanschouwen zijn !

  Des te meer omdat er aan originele muziek van eigen bodem veel te weinig aandacht wordt besteed.

  Voorbeelden:
  -zZz;
  -Voicst;
  -Johan

  Ben ik nu echt een roepende in de woestijn ?  ⚠️ Meld

 25. @Gezellig ik begreep je ondertoon wel, ben het volledig met je eens.
  Zeker die drie kom je op alle zenders weer tegen.
  Gordon met zijn vakantieprogramma en dan de Frogers met hun nieuwe serie onder het mom van de voedselbank ter sprake te brengen.
  Alsof ze daar zelf allemaal financieel niet beter van worden.
  Ik vind die muziek niet alleen vreselijk, ik word er supersjaggie van.
  @Yoyo dat nummer van jou is heerlijk op een hele vroege zondagochtend.  ⚠️ Meld

 26. Gezellig en Yoyo, ik vind het allebei erg fijne muziek 🙂

  Kan de meeste muziek erg waarderen, hangt er vanaf met welke intentie het is gemaakt. Muziek uit blik, (niet eigen geschreven teksten en voor de poen) vind ik doorgaans irritant. Dat heeft ook te maken met de opdringerige PR, voor relatief weinig toevoegende muziek. Daar vind ik de toppers ook inderdaad bijhoren. Neemt niet weg dat ik anderen deze muziekkeuze best gun, maar ik heb door die PR machines vaak de indruk dat ze anderen hun eigen muziek niet gunnen. Immers, de PR voor blikmuziek vult de ruimte….
  Vandaar; weinig radio 😉


  ⚠️ Meld

 27. haha bij het AD aan een of andere ‘allochtoon in extreem rechts Mokum’ ofzo…..was daar reacties aan het kijken en….wel heb je ooit….Larry! haha 😀 😀


  ⚠️ Meld

 28. quote]010 that issss… no Mokum![/quote]

  haha, klopt, ik dacht eerst nog Amsterdam…oh nee, dat is 020, 010 is rotterdam….kennelijk is me alleen amsterdam bijgebleven. :'( 😀

  Arme rotterdammers, wat zal ik ze beledigd hebben…. ;D
  Maar inderdaad; daar was het Larry


  ⚠️ Meld

 29. Wat mij betreft, mogen die dieren met geweld beschermd worden, Larry. Ik hoop dan ook dat Greenpeace zonodig het vuur durft te openen. Ik hoop uiteraard nog veel meer, dat dit niet nodig is.


  ⚠️ Meld

 30. Greenpeace steun ik al jaren met een maandelijkse financiële bijdrage. Het is maar een beetje, maar alle beetjes baten!

  Ik hoop wel, dat ze zich ook weer gaan richten op het stoppen van de walvisvaart. Want eerlijk gezegd vind ik dat ze met de Brent Spar toen een behoorlijke misser gemaakt hebben. En volgens mij zijn ze nu op een zelfde manier bezig met de anti reclame tegen EON.


  ⚠️ Meld

 31. greenpeace pompte jaren geleden tonnen zware stooklolie in de rotterdamse parkhaven. lekker voor noppes bij de ballentent liggen, en “en passant” even het miliue verzieken. van Pp geen rode cent voor dit hypocriete clubje


  ⚠️ Meld

 32. Gisteren ben ik voor het eerst eens echt gaan stappen in Zwolle! Ik moet zeggen dat het wel voor herhaling vatbaar is! Hier en daar wordt goede muziek gedraaid en het uitzicht is ook lang niet altijd mis!


  ⚠️ Meld

 33. Wat is er in WC Zuid aan de hand dan?

  Berichtnummer
  1507812
  Bericht
  Prio 1 OMS Brandmelding WINKELCENTRUM ZWOLLE ZUID oud VAN DER CAPELLENSTRAAT 160 ZWOLLE 744 742 751
  Datum
  23-11-2008 18:34:07


  ⚠️ Meld

 34. geschreven door Gezellig, op 23 november 2008 om 17:07

  @Plantje
  Welke cafeetjes heb je bezocht ?

  Euh…Jazzy Jam of zo…. De Doctor (was ik al eens eerder geweest en de muziek daar staat me sowieso wel aan!) En het vliegende paard (volgens mij hoor…) enorm studentikoos hol waar je leuk mensen kunt kijken 🙂
  En niet te vergeten: de Febo! 😀


  ⚠️ Meld

 35. Overigens… ik wil niet de hele discussie weer doen oplaaien…maar er is wel iets wat me is opgevallen aan het rookverbod. Het stappen doet me ineens veel meer denken aan carnaval in Maastricht. Kroegen zijn daardoor veel “opener”. Doordat mensen in en uit lopen om een sigaretje te roken.


  ⚠️ Meld

 36. @Plantje
  In De Doctor draaiden ze vroeger zekers leuke muziek. Na die verbouwing van een aantal jaren geleden was het er niet beter op geworden.

  Sindsdien ben ik er dan ook niet vaak meer geweest. Echter, misschien gaat het nu de goede kant weer op.


  ⚠️ Meld

 37. Mag ik de oudejaarsconferance van de onvolprezen Youp, van harte aanbevelen….. Heb in tijden niet zo gelachen in zo’n korte tijd 😀


  ⚠️ Meld

 38. @Plantje
  Is dat Jazzy Jam trouwens echt een echt Jazzcafe ?

  Een cafe met een podium met zwarte gordijnen waar regelmatig een liveband met een zangeres met een stem als een nachtegaal optreedt ? En waarvan bij de overige muzikanten de levenservaring van het gezicht af te lezen is ?. (Het bijbehorende rookgordijn is natuurlijk verdwenen).  ⚠️ Meld

 39. De signalen dat er heel vervelende complotten worden gesmeed, waarin angstzaaierij in de pers aangewoekerd wordt, om vervolgens vrijheden in te kunnen perken, worden nu wel heel concreet. Ik vind het ook een morele plicht om verder te kijken dan datgene wat de media schrijven. Ooit van de Bilderberggroep gehoord? 90% van het wereldkapitaal is van hen, waarom hoort men hier zo weinig over in het nieuws, omdat die groep een grote vinger in de pap heeft van de pers. Zij willen niet dat de wereld weet wat zij doen, zo wordt er gesteld. Verder komt het volgende aan bod;
  De EU is door hen opgezet, net als de Noord Amerkikaanse Unie, de Afrikaanse Unie en de Aziatische Unie. Deze zijn nog in wordeing, opm middels grootmachten een centrale wereldregering op te zetten, geleid door…..bankiers. De werkwijzen van hen lijken steeds helderder, terrorisme inzetten om angst te zaaien, vervolgens ‘het gevecht tegen terrorisme’ in werking zetten, zodat iedereen hun privégegevens inzichtelijk wil maken. Immers, ze zijn bang voor aanslagen. Aanslagen die door dezelfde groep zijn gecreëerd. 9-11 beelden en verslagen sluiten uit dat de torens zijn ingestort door vliegtuigen. Het is van binnenuit gebeurd, de vliegtuigen waren een poppenkast.
  Al Qaida bestaat niet; zo legt een terrorisme expert uit. Er is geen oorlog tegen terreur gaande, de oorlog tegen terreur is gericht tegen vrijheid.
  Voorspelde werkwijzen zijn het om laten vallen van banken om chaos op de beurs te creëren, hierop kunnen zij inspelen; onverklaarbare schommelingen in de olieprijs; het volk zodanig bang maken dat zij bereid zijn hun hele hebben en houden in te leveren.
  Veel gebeurt al; men schreeuwt om hardere straffen, is bang voor de nieuwe groep Nederlanders en Al Qaida leeft, zeker met de nieuwe geplande aanslagen

  [/quote]

  Nu kan het ver gaan, de documentaire is zeer overtuigend, sterker nog, ik zou mezelf als naïef moeten beschouwen als ik na het zien van de beelden, nog geloof dat bin Laden achter de aanslagen zit….
  Het lijkt me sowieso goed om ook eens te kijken naar andere verklaringen dan de eerste de beste mediahype….


  ⚠️ Meld

 40. @Joop en Pp. Was al vreemd dat Joop en Pp het zo erg met elkaar eens zijn steeds maar nu komt de aap uit de mouw. Ze zijn gewoon dezelfde persoon. Lees maar stukje over Marillion daar zie je het bewijs…


  ⚠️ Meld

 41. interessante dingen idd, die van Pp ook. Wat een rare kwasten zijn er soms aan de gang vraag ik me wel eens af…beetje grootschalige kletskoek verkopen :'(


  ⚠️ Meld

 42. Dick, reageer jij niet ook onder de naam ‘Dick’?
  Jij bent het altijd wel erg met jezelf eens…..of zijn Dick en Dick misschien dezelfde? ;D 😛


  ⚠️ Meld

 43. 😮 sh*t betrapt….hele complottheorie ontrafelt. Maar het is wel mijn democratisch recht, in deze week van de democratie….Had begrepen dat jij van de week ook nog ergens optreed Ghehe? Had Martijn je niet uitgenodigd?


  ⚠️ Meld

 44. Zeker, maar het kwam gister wel op mij over of Herman dan altijd partijdig was….

  Wat een kans van ADO op de gelijkmaker, en wat was Feyenoords laatste buitenspel. Maar het is ze gegund.
  Wat was AZ beter als AJAX, doordat ik op Miranda’s blog zat te kalken heb ik niet kunnen controleren of de 1e treffer idd een pengel was. Werd in de rust verontwaardigd opgebeld met Luinge-klachen :'(

  Ach, 1 puntje op die kakkerige “gespreid bedje” koek en AZ.
  Moet kunnen.

  Gloeilampen willen Bommel terug en AZ Ooyer.


  ⚠️ Meld

 45. geschreven door Gezellig, op 24 november 2008 om 10:20

  @Plantje
  Is dat Jazzy Jam trouwens echt een echt Jazzcafe ?

  Een cafe met een podium met zwarte gordijnen waar regelmatig een liveband met een zangeres met een stem als een nachtegaal optreedt ? En waarvan bij de overige muzikanten de levenservaring van het gezicht af te lezen is ?. (Het bijbehorende rookgordijn is natuurlijk verdwenen).

  Nee, het is meer gewoon een modern café. Relaxed is sowieso wel, dat de muziek niet asociaal hard gedraaid wordt. Het beviel me er op zich prima.


  ⚠️ Meld

 46. ….Had begrepen dat jij van de week ook nog ergens optreed Ghehe? Had Martijn je niet uitgenodigd?

  ik weet nergens van….optreden?uitnodiging van Martijn?


  ⚠️ Meld

 47. @ Ghehe: Optreden in het kader van de week van de democratie. Dat reageerde die Martijn vorige week op een stukje van jou over democratie. Gemiste kans jongen als je niet gaat, het schijnt er te barsten van de CDA-scouts die ernstig op zoek zijn naar verfrissende ideeen en nieuw-elan.

  Misschien kun je nog wel debatteren met D’66-aspirantlid Larry?


  ⚠️ Meld

 48. @ Larry, deze is hier toch ook wel eens op visite geweest, met dat geweldige wapen: DeEchte

  Feb 20 2008, 18:59 Bericht #14

  Bronspecialist

  Groep: Gebruiker 2de categorie
  Berichten: 445
  Sinds: 26-October 06
  Van: De Vrije Stad Swoll
  Gebruiker Nr.: 553  ⚠️ Meld

 49. Ok Dick, daar heb ik dan overheen gelezen, heb het ook proberen te achtetrhalen, maar het was een ander topic. Kan het nergens vinden…. 🙁


  ⚠️ Meld

 50. Larry, wat ik wel plezierig vind, is dat hun aanpak niet blijkt te werken.
  Ze denken de wijsheid in pacht te hebben, maar begrijpen er volgens mij maar bar weinig van…..


  ⚠️ Meld

 51. @ Ghehe:

  geschreven door Martijn van der Veen, op 21 november 2008 om 09:46

  Dank voor de reactie, Ghehe. Initiatief is in ieder geval niet opgekomen om de zakken te vullen…

  Persoonlijk ben ik van mening dat je als raadslid continue bezig bent met het vorm geven van het ideaal democratie (zo goed of zo kwaad(?!) als dat maar gaat). Ik had dan ook in eerste aanleg mijn bedenkingen bij het initiatief en dan ook de vraag gesteld: Wat zou het kunnen opleveren voor de Zwollenaren en voor ons(en dan niet in geld ) ?

  Vervolgens heb ik die gestelde vraag maar weer overboord gegooid met de overweging dat je elk middel moet aangrijpen om de zogenaamde kloof tussen Zwollenaren en de volksvertegenwoordigers ook maar een beetje te verkleinen.

  Ghehe, je denkt na over ‘Democratie’ en de manier waarop invulling aan dat ideaal wordt gegeven. Wellicht dat je je gedachtegang op één van de activiteiten kunt ventileren. Hierna zal ik het programma aangeven. Heeft al eens eerder op weblog gestaan.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn van der Veen

  Hiero[/url]


  ⚠️ Meld

 52. H*erenveen denkt ernstig na over het aanblijven van de trainerT. Als deze de Kerst niet haalt (de Sint nog nieteens), komt Foppe terug.
  Zondag krijgen ze de gloeilampen. ;D


  ⚠️ Meld

 53. Vertrek Sollied is niet aan de orde
  Geschreven op dinsdag, 25 november om 11:21 / Voetbalzone.nl

  De berichtgeving van Voetbal International dat de positie van Heerenveen-trainer Trond Sollied ter discussie staat, berust niet op de waarheid. Yme Kuiper, voorzitter van de Friese club, countert in de Leeuwarder Courant. ⤽Zolang een trainer hier trainer is, staan wij achter de trainer⤝, zegt hij. Maandagavond meldde het weekblad dat de positie van de Noorse coach aan het wankelen is gebracht naar aanleiding van de matige resultaten in de voorbije weken. Zo ging Heerenveen in de UEFA Cup met 5-1 onderuit bij het Duitse VfL Wolfsburg, terwijl FC Twente de ploeg afgelopen weekend op een ongenadige 6-0 oorwassing trakteerde.

  Foppe de Haan zou zelfs al zijn benaderd om de honneurs tijdelijk waar te nemen. ⤽Zolang een trainer hier trainer is, staan wij achter de trainer⤝, reageert Kuiper in de regionale krant. ⤝Voor de rest heb ik niet de behoefte om te reageren op elk gerucht dat de wereld ingeslingerd wordt.⤝ Volgens de preses zal Sollied aankomende zaterdag dan gewoon op de bank plaatsnemen tijdens het duel met PSV.

  Ook De Haan zelf reageerde verbaasd. ⤽Ik weet helemaal van niets. Zulke geruchten passen ook helemaal niet bij Heerenveen⤝, zei de voormalig bondscoach van Jong Oranje.


  ⚠️ Meld

 54. Kwam van Nu.nl maar juist als er zulke berichten verschijnen in voetballand is er meer aan de hand. Johan-3 komt overigens de tentoonstelling met de PEC-kopstukken in het stedelijk openen. Zie elders.


  ⚠️ Meld

 55. Nu.nl is betrouwbaar snel en goed. Vrij objectief ook, of heb jij andere ervaringen? Maar let maar op “wereldbink” het zal mij niet verbazen als die Sollied de Kerst niet haalt. Nooit begrepen wat ze in H*erenveen met een buitenlander moesten trouwens.


  ⚠️ Meld

 56. @dick
  Nu.nl heeft deze informatie gewoon van de website van voetbal international geplukt. Daarnaast heeft de redactie van nu.nl waarschijnlijk naar voetbal insite gekeken.


  ⚠️ Meld

 57. @wereldverbeteraar

  Slotconcert
  geschreven door Webber, op 26 november 2008 om 06:40

  Slotconcert… Hoe toepasselijk!

  webber=tim

  Nou jij weer!!


  ⚠️ Meld

 58. @ Plantje; goeiemorgen. Begreep dat er niets te vinden was, dus het zal wel. H*mo is in het verleden een “verboden woord” gebleken. Dit keer niet overigens. Maar “netjes” was het verboden woord van een vrouwelijke collega van me 😀 Ze had vroeger zo vaak “netjes” gehoord, dat ze het woord niet meer kon horen/lezen. “Netjes” is natuurlijk wel zo’n jaren ’70 woord. :'(


  ⚠️ Meld

 59. Wat was er gisteren rond 17.00 uur eigenlijk aan de hand? Een busritje vanaf het station naar huis koste met 30 minuten, wat normaal 10 minuten duurt. Station richting Eekwal helemaal vast, vanaf kruispunt Stilohal tot aan Zwartewaterallee helemaal vast, en de Zwartewaterallee vanaf afslag Noord tot richting Holtenbroek vast.


  ⚠️ Meld

 60. Ja, ik fietste overal tussendoor en het was ontzettend druk!

  Ik denk dat het te maken had met het ongeluk dat op de A28 gebeurd was. Daardoor zullen velen geprobeerd hebben via Zwolle-Hattem te rijden.
  Maar inderdaad: alles stond vast!


  ⚠️ Meld

 61. Ja erg he Dick?
  Die Rouvoet moet nu echt eens gaan nadenken, hij maakt zichzelf hiermee wel erg belachelijk. (hiermee wil ik de gehele CU overigens niet benadelen, maar dit besluit van André Rouvoet kan gewoon echt niet)

  Natuurlijk zijn er partijen die meer grip willen, ben ik het niet mee eens, maar begrijp de denkwijze wel. Maar om van pubers vast te leggen, welke geslachtseigenschappen ze hebben, dat vind ik zachtgezegd, angstaanjagend. Dan vraag ik me werkelijk af; hoe ver wil je gaan voor je overtuiging?


  ⚠️ Meld

 62. Van een arts mag je inderdaad wel verwachten waarom hij om bepaalde informatie vraag. En welke informatie nodig is. Laat het aan die man/vrouw over.

  Gister bij Jeroen & Paul ging het onder andere over orgaandonatie, erg interessant. Maar onze Esmee Wiegman uit Zwolle, kon ons niet duidelijk maken waarom niet voor het meest efficiënte registratiesysteem was gekozen door de Kamer. Onze kamer. Nu lopen we veel codicillen mis en is aanmelding via internet erg omslachtig. Er zaten mensen die de organen dan maar uit België haalden. Vreemde zaken!


  ⚠️ Meld

 63. mag je inderdaad wel verwachten waarom hij om bepaalde informatie vraag. En welke informatie nodig is. Laat het aan die man/vrouw over

  Het is aan de arts om de patiënt te wijzen op eventueel afwijkende zaken. Die te bespreken met de patiënt en pas en pas vast te leggen, wanneer het relevant is, voor de klacht waarmee de patiënt komt lijkt me. Als het hier echt gaat om de kleur van schaamhaar, dan vraag ik mij af waar dit om gaat. Een van de meest weerzinwekkendste vormen van categoriseren tot nu toe, wat mij betreft….


  ⚠️ Meld

 64. Ik vind het echt te belachelijk voor woorden, dat we in Nederland niet simpel kunnen stellen:”Iedereen is donor tenzij hij of zij ZELF bezwaar maakt.” Bij kinderen onder de 12 mogen de ouders het aangeven totdat de kinderen het zelf kunnen aangeven.

  Dat zijn nou dingen waar ik me echt wel pissig over kan maken! Hoe halen ze het in hun hoofd?!?


  ⚠️ Meld

 65. Ben ook benieuwd naar de argumenten van de arts Ghehe, maar de sensatiepers is al aardig met dit item aan de haal. De stijllozen hebben het hele dossier van dochter Rouvoet al op hun roddel- en stigmatiserende site (ten behoeve van hun eigen geldbuidel) gezet.
  Dus dat meisje heeft ook niet de vrijheid haar eigen mening te geven. Vind ik ook absoluut niet kunnen!

  @ Plantje: helemaal eens! Begrijp ook niet dat daar geen Kamermeerderheid voor was…. Totdat ze zelf, of hun kind een orgaan nodig hebben.

  Het ging er gister natuurlijk weer over, omdat BNN die prijs had gewonnen over de grote donorshow. Vind lang niet alles leuk van hun, denk het meeste niet, maar dit was een geweldig geslaagde stunt!


  ⚠️ Meld

 66. Kom op Dick! De Lama’s vind je toch wel leuk? 🙂

  Ik vond die donorshow een super strakke actie. Lekker shockerend met een boodschap! Wel jammer dat ze in de VS het een “reality show” noemden en vergaten te vermelden dat het niet echt was….


  ⚠️ Meld

 67. Nee, de Lama’s vind ik niets aan. Dan vind ik “Dit was het nieuws” nog leuker. Of Raymann. Er is te weinig humor op tv. Als ik beeldbuisbons was gaf ik Wim T. zo een zak met geld: hier regel het maar!  ⚠️ Meld

 68. @Dick
  Je kunt natuurlijke alle sketches van Monthy Python terugvinden op het Monthy Python Youtube kanaal. Inclusief the Parrot Sketch, Bicycle Repairman en The Ministry of Strange Walks.

  Daarnaast zijn Little Britain (ooo no, the computer says no), Bottom en the Royl Family altijd het nogmaals bekijken meer dan waard.  ⚠️ Meld

 69. Tuurlijk vind ik Youp goed! Het mag ook best af en toe wat inhoud hebben 🙂

  Little Britain! Geniaaaal! “Computer says no” 😀 Geweldig!

  Zo ook The Fast Show… Met die boswachter die telkens begint te kuchen als ie iets moet vertellen. Geweldig hoe hij op een gegeven moment met twee geweren de studio aan flarden schiet door zijn gebulder 🙂 Ik heb dat een keer aan een collega laten zien om hem uit te leggen waarom ik altijd zachtjes begon te lachen als hij een hoestbui had 😉


  ⚠️ Meld

 70. Vanda??s Noord 1983-2008

  Op 20 december vieren de Vanda??s hun 25 jarig bestaan.

  Dit word gevierd met een feest in de vrolijkheid.

  Iedereen die ons steunt is welkom om dit met ons te vieren.

  Het word een bijeenkomst van de jonge en oude garde van de fanatieke kern van Zwolle.

  We hopen ook op de komst van de oude wijkgroepen voor de wel bekende verhalen ⤽uit de oude doos⤝.
  Daarnaast verwachten we ook een grote opkomst van onze youth.

  Zie jullie allemaal dan en de haters blijven lekker thuis!

  VANDA??S 4 LIFE!!!  ⚠️ Meld

 71. Ben ik helemaal met je eens Gezellig: onvolprezen die Engelse humor. Monthy Python, super. The Ministry of Strange Walks 😀 en die fietsenmaker noemde je hier eerder ook al. Zal eens kijken.

  Little Britain is ook leuk, maar nog te weinig van gezien. Klinkt wel lachen die hoestende boswachters Plantje!

  Vond Cold feet ook vaak leuk.  ⚠️ Meld

 72. @ Larry: Het schijnt dat er wat dit soort onderzoek betreft eigenlijk niets verandert. Rouvoet: ook nu worden zulke zaken volgens hem bijgehouden, door de schoolarts.

  Donorverhaal, tja hebben we vanmorgen al eea over geschreven.


  ⚠️ Meld

 73. Tip voor Admin
  Admin,
  Het is me al eerder opgevallen, maar omdat dit maar steeds niet aangepast wordt meld ik het maar dan toch maar even:
  Als je bij Categorieën een categorie kiest en dan hits oplopend kiest krijg je hits aflopend en als je hits aflopend kiest krijg je hits oplopend.
  Er is kennelijk maar 1 persoon die dit gebruikt en ik weet het inmiddels, maar je hebt zomaar kans dat iemand anders het ook gaat gebruiken!

  ========

  Beste Bernard,

  Bedankt voor je attentie !  ⚠️ Meld

 74. Onlangs is onze marine-blauwe Gazelle Bloom moederfiets uit onze schuur (in onze achtertuin in Zwolle-Zuid) gestolen. Mocht u een dergelijke fiets te koop zien staan of aangeboden krijgen wees dan attent op diefstal!
  Het gaat nl. om een model uit 2008 en het is per definitie al ‘bijzonder’ dat iemand binnen 1 jaar een dure nieuwe moederfiets koopt en al weer te koop aanbiedt (zo snel groeien kinderen nou ook weer niet…)
  Vraag altijd om een aankoopbewijs!

  Mocht u er een tegen komen wilt u dan kijken of het de onze is? Specifiek kenmerk van die van ons is dat de lak van een van de trappers beschadigd is (door het vastzetten met een schroef op het fietsenrekje vd auto)
  Het framenummer is: 8087918.
  Er zat een bijpassend kinderzitje (voor) en windscherm op (zelfde design als fiets) – zie foto’s. Ook zat er een sticker op van Koetsier Rijwielhandel te Zwolle. Maar deze kunnen er natuurlijk afgehaald zijn.  ⚠️ Meld

 75. Nou, wel leuk initiatief toch?
  Moet wel zeggen, wat een prostituee vrijwillig doet, dat kan ik niet zien alszijnde verkeerd. Als zij 5 man wil, haar keuze…..
  verder, vind ik het een goed initiatief, tenminste niet te bang om er zelf eens wat aan te doen, ipv meteen de overheid in te schakelen….


  ⚠️ Meld

 76. Als zij de prostituee wilt uithangen is dat natuurlijk prima, maar het trekt wel een bepaald volk aan, en ze bedreef haar vak illegaal in een woonwijk.


  ⚠️ Meld

 77. Dat klopt dezzenaar, maar dat is wel het directe gevolg van het huidige beleid omtrent prostitutie. In de stad wordt het dusdanig overgecontroleerd, dat de een naar de andere sexshop ermee stopt. Dan gaan ze ergens anders heen…. 😉


  ⚠️ Meld

 78. @ Dezzenaar, die mevrouw deed het illigaal, toch niet al voor een breezer? Trekt ze dan gelijk hangjongeren, graffitispuiters en zo aan 😮

  Mooi dat je zelf initiatief neemt, zwerfvuil opruimt. Maar van wie is die zooi? Zijn die daarop aan te spreken, anders ligt het er zo weer.

  De gemeente niet nodig is prima. Vervolgens word het wel bij “Smart van Nederland ” behandeld. Jammer van zo’n dramatisch-SBS-programma. Was “Man bijt hond” niet wat geweest?
  😮


  ⚠️ Meld

 79. Vond de column wel grappig van Michel Boerebach genaamd “Ut Derde”. De beslissingswedstrijd om promotie tegen ons (WVF-3) wordt ook nog aangehaald. Alex Kamstra speelde daar ook in Lelystad-3. Mooie pot 😀 op het hoofdveld van KHC 1,5 jaar geleden. Geloof niet dat ik de colun hier op het forum krijg :'(


  ⚠️ Meld

 80. Ongeval A28 rond 16.40 uur bij kmp 100,8: Amersfoort richting Hoogeveen tussen ’t Harde en afrit Nieuwleusen 22 km file.
  Tussen afrit Ommen en afrit Nieuwleusen is de linkerrijstrook dicht.
  Er zijn 3 brandweerauto’s die kant uit gegaan.
  Rond de Ceintuurbaan staat alles muurvast nu !!

  Update: 17.51 uur.  ⚠️ Meld

 81. dick:

  The Killers met “Human”…..gave plaat! Wordt vast een hit!

  Is een hit (geweest). Was naar mijn weten 2 weken geleden megahit op 3FM. Wordt al wat minder.


  ⚠️ Meld

 82. Oohw.

  Joost Zweegers (Sittard, 1 april 1966), beter bekend onder zijn artiestennaam Novastar, is een Nederlands-Belgische singer-songwriter.  ⚠️ Meld

 83. @dick, uw vraagt, wij draaien:

  Fans van Ajax vernielen café in Hamburg
  Een groep van dertig of veertig fans van Ajax hebben woensdagavond amok gemaakt in een café in Hamburg. Er werden tientallen glazen en meubilair vernieuwd. Donderdagavond is er het UEFA Cup-duel Hamburg-Ajax.
  De politie hield dertien relschoppers aan. Twaalf hooligans zijn donderdag weer vrijgelaten. De hoofdverdachte zit nog in de cel, laat een woordvoerder van de politie weten.

  De politie van Hamburg is op zijn hoede voor de wedstrijd van donderdagavond. Liefst achthonderd agenten zullen op de been zijn in de Nordbank Arena. Dat zijn er dubbel zoveel als bij een wedstrijd in de Bundesliga.  ⚠️ Meld

 84. 😀 Dat waren geen fans, net zo min als die hufters bij het afscheid van Jaap S. Misschien hadden deze ook niet eens kaartjes. Kei- en keihard aanpakken. Hoorde overigens nog nieuws over toen. PSV gezien: lege tribunes ook door die hooligans. Er is in elk geval 1 uitstekend politicus met de voetbalwet bezig, maar dat duurt zo verrot lang. Kan zo mijn scriptie van 24/25 jaar geleden over voetbalvandalisme tevoorschijn halen. Er is nog weinig veranderd.
  Komt er echter een boek over uit? Moet je eens kijken wat een bestseller het wordt! Spanning en sensatie sells…
  En dan zijn er ook nog van die mafketels die kl*otzakken sowieso romantiseren als De Telegraf en Peterrrrrrr. De ex-Heinekenontvoerders hebben haast een cultstatus. Wie zou ze daar nu naartoe hebben geschreven/gepraat?
  Die boeken van Paul O. over vandalisme hebben ook geen goed gedaan aan de zaak volgens mij.

  Maar goed: geweldige wedstrijd, met zoveel geblesseerden! Zal toch niet zo zijn dat ze de enigen zijn die Europees overwinteren? Of die slimme Oosterlingen nog van het heerlijke Grolsch?

  Maar


  ⚠️ Meld

Reageer