Nieuwe digitale stadsgids

De gemeente Zwolle heeft een nieuwe digitale Stadsgids. Via www.zwolle.nl is alle informatie uit de papieren Stadsgids gemakkelijk en snel te vinden. Ten opzichte van de oude digitale gids zijn er diverse mogelijkheden bijgekomen, waaronder de mogelijkheid om luchtfoto´s op te vragen.

De Stadsgids is ontwikkeld in samenwerking met Suurland BV. In de gids kan worden gezocht naar lokale informatie over de gemeente, alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, bedrijven en personen. De locatiegegevens worden daarbij getoond op een interactieve plattegrond. Uitgeverij Suurland zegt zich met dit project dan ook te richten op de directe leefomgeving van de consument.

De vernieuwde gids onderscheidt zich van andere gidsen door de intelligente zoektechnologie. Alle opgenomen informatie wordt direct gevonden met zo min mogelijk ‘clicks’. Handige sorteer- en filtermogelijkheden op rubriek en buurt helpen gebruikers bij hun zoekacties. De verschillende informatieonderdelen zijn met kleuren gemarkeerd. Verder is de internetgids uitgevoerd met een handige routeplanner en kunnen inwoners zelfs luchtfoto’s opvragen van hun eigen huis.

Door de samenwerking met de gemeente Zwolle te combineren met het gebruik van de omvangrijke, betrouwbare database van De Telefoongids, biedt Suurland BV met dit product complete en actuele informatie.

De digitale gids van Zwolle is rechtstreeks toegankelijk via http://zwolle.lokaaltotaal.nl. Op de homepage www.zwolle.nl is een link te vinden in het snelmenu (aan de rechterzijde).

Artikel delen: