Afdelingen Dimence verhuizen van Raalte naar Zwolle

Zwolle – Nog even, en dan is het echt zover. Half december verhuizen de laatste medewerkers en cliënten van voormalig St. Franciscushof en Zwolse Poort van Raalte naar Zwolle. Dan worden de nieuwbouwlocaties aan de Dr. van Thienenweg in Oosterenk en de Eerdelaan in Stadshagen in gebruik genomen.

Op de Dr. van Thienenweg 2 gaat Dimence spoedeisende psychiatrische zorg verlenen. Op deze locatie stond eerst onze verslavingskliniek. Dat gebouw is gesloopt en er is een nieuw pand gebouwd. U kunt het nieuwe gebouw bekijken op dinsdagmiddag 25 november tussen 12.30 en 15.00 uur. Achter Het Zonnehuis, aan de Eerdelaan 43 – 45 in Stadshagen komt de dienstverlening die zich bezighoudt met ouderen- en neuropsychiatrie en langdurige zorg.Het complex bestaat uit twee gebouwen. Een ambulant gebouw en een verblijfsgebouw meer centraal op de locatie. Vooral het ambulante gebouw valt op met zijn roodoranje golven. Op woensdag 3 december is het mogelijk hier een kijkje te nemen van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Dimence is een specialistische instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij ondersteunen mensen met psychische problemen en met psychiatrische klachten en stoornissen in het voorkomen, behandelen en draaglijk maken van deze problematiek. Dimence is voortgekomen uit een fusie tussen Zwolse Poort, Adhesie GGZ en RIAGGz over de IJssel.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.