Politie zoekt getuigen van aanrijding bromscooters

Zwolle – Op de Industrieweg vond op woensdagmiddag 19 november om ongeveer 13:10 uur een aanrijding plaats tussen twee bromscooters. Twee 16-jarige meisjes uit Zwolle reden met de scooter over het fietspad van de Industrieweg. Een scooter, volgens een getuige een donker kleurige Yamaha met een chrome sportstuurtje waarvan de bestuurder een donkerkleurige helm droeg, kwam hen tegemoet rijden en kwam op de weghelft van de beide meisjes terecht. De beide meisjes konden niet snel genoeg tot stilstand komen en kwamen in botsing met de tegemoetkomende scooter die op hun weghelft reed.

Beide meisjes kwamen door de aanrijding ten val. Een van de beide meisjes, die bij het andere meisje achterop de scooter zat, liep hierdoor letsel aan haar enkel op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere scooterbestuurder is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar mensen die aanslaan op het signalement van de scooter cq bestuurder. Als u over informatie beschikt die mogelijk kan leiden tot de identiteit van de scooterbestuurder, dan verzoekt de politie u contact op te nemen via het telefoonnnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. vast een hardwerkende jongen uit het boeren achterland geweest die haast had om thuis te komen omdat hij zijn vader op de boerderij moest helpen. ik denk niet dat hier kwade opzet in het spel zit.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.