Vaccinatielocatie - Foto: GGD IJsselland
Vaccinatielocatie
Foto: GGD IJsselland

Griepprik-groep in Zwolle kan uitnodiging verwachten voor coronavaccinatie

Zwolle – Wie 18+ is en elk jaar van de huisarts een uitnodiging voor de griepprik krijgt, valt onder de groep met een medische indicatie. Je huisarts heeft je bij het RIVM aangemeld voor een coronavaccinatie.

De GGD IJsselland deelt mee dat je een brief op de mat kunt verwachten met een uitnodiging voor een coronavaccinatie. Je maakt de afspraak online of via het speciale landelijke telefoonnummer dat in de brief staat. Let op: via het regionale telefoonnummer van de GGD IJsselland kan geen afspraak worden ingepland.

Een afspraak maken kan telefonisch en online. In de uitnodiging staat een speciaal landelijk telefoonnummer en een code die je nodig hebt als je belt om een afspraak te maken. De afspraak kun je ook online maken via www.coronavaccinatie-afspraak.nl

Het inplannen van je afspraak loopt niet via de regionale GGD. Die kunnen dus geen afspraak voor je maken.

Niet iedereen ontvangt tegelijkertijd de uitnodiging voor een vaccinatie. In de komende twee weken kun je de uitnodiging op de mat verwachten. Als je dan nog geen brief hebt ontvangen en je hoort wel tot de griepprik-groep 18+, neem dan contact op met je huisarts.

Deze groep krijgt het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna.

Bekijk voor meer informatie de GGD-pagina: coronavaccinatie.

Bron: GGD IJsselland

Artikel delen: