Gewapende gijzelaar aangehouden in Zwolle

IJhorst/Zwolle – Een 25-jarige Zwollenaar werd op donderdagmiddag 20 november aangehouden op de Voorsterweg voor bedreiging. De man had eerder die dag een 20-jarige plaatsgenoot bedreigd met een vuurwapen. Dit vond plaats in de caravan van het slachtoffer in IJhorst.

Het slachtoffer moest onder bedreiging van het vuurwapen mee naar Zwolle om geld op te halen. Omdat de verdachte zijn slachtoffer korte tijd alleen liet, zag deze kans de politie te waarschuwen. Deze konden de auto van de verdachte, na een achtervolging door Westenholte en Stadshagen, op de Voorsterweg van de weg af drukken. Daar werd de man aangehouden. Volgens ooggetuige Tim, die via de Algemene Log op Weblog Zwolle melding maakte van de achtervolging, waren zo’n 15 politieeenheden betrokken bij de achtervolging. De gijzelaar werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. @ Tim, ik zou wel zorgen dat je “eindstation van roem” een ander is dan Peterrrr Rrrr. Die gaat er namelijk zelf mee lopen; waarom verkoop je het concept niet aan the States? The sky is the limit, the bloody limit 8)


    ⚠️ Meld

  2. Overigens, ik denk dat de 20 jarige een beetje geld voor een ijsco heeft. Laten we eerlijk zijn, dit doe je alleen in de min of meer vriendendienst-gelduitlenerij ;D


    ⚠️ Meld

Reageer