Wegwerkzaamheden aan de Rijnlaan

Zwolle –  De gemeente Zwolle gaat op maandag 24 november aanstaande starten met de volgende fase van de wegwerkzaamheden aan de Rijnlaan. Het betreft het gedeelte Waallaan – Fivel. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 19 december aanstaande. De activiteiten veroorzaken verkeershinder. 

Tijdens de werkzaamheden worden er nieuwe in- en uitritconstructies en bushalteperrons aangelegd. Daarnaast worden de bestaande in- en uitritconstructies en middengeleiders aangepast. Tevens zal de weg worden voorzien van nieuwe asfaltlagen en een rode fietsstrook.

Er wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de aanliggende straten en percelen. Gedurende de activiteiten blijven de aanliggende straten en percelen bereikbaar maar het kan voorkomen dat dit gedurende korte tijd niet het geval is.

Stadslijn 4 van MAXX rijdt een aangepaste route. Er komen twee tijdelijke bushaltes aan de Waallaan. De bestaande bushaltes aan de Rijnlaan, Fivel en Hunzelaan vervallen tijdelijk. Dit wordt ter plaatse met borden aangegeven.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het is echt niet meer normaal heel zwolle word verbouwd joh. Waaar je ook maar heengaat je komt zowiezo iets tegen waar met de weg wordt gewerkt. verbouw lkkr heel zwolle. >:(


    ⚠️ Meld

Reageer