ROC Menso Alting Zwolle officieel geopend

Zwolle – Na ruim een jaar van intensieve voorbereiding is vrijdagmiddag 21 november ROC Menso Alting in Zwolle officieel geopend. Het was een feestelijke gebeurtenis, waar studenten en medewerkers een belangrijke rol speelden. Het thema van de opening was: ROC Menso Alting als verbindende schakel. Het officiële gedeelte werd ingevuld door Jan Westert, bestuursvoorzitter, de heer Arie van der Veer, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Gereformeerde Hogeschool, en Arie Slob, fractievoorzitter Tweede Kamerfractie ChristenUnie.

De officiële openingshandeling bestond uit het oplaten van ballonnen. Alle genodigden kregen de gelegenheid om een persoonlijke wens op te schrijven voor ROC Menso Alting. De wensen werden aan een heliumballon vastgemaakt en vervolgens tegelijkertijd losgelaten. Vervolgens kregen de gasten de gelegenheid om de school te bezichtigen. Ook buurtbewoners en geïnteresseerden waren welkom om kennis te maken met de medewerkers en het nieuwe gebouw.

Op dinsdag 25 november houdt ROC Menso Alting open huis voor de geïnteresseerde studenten. Van 16.00 uur tot 21.00 uur is men welkom aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer