Auto brandt uit aan Staatssecretarislaan - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Auto brandt uit aan Staatssecretarislaan

Zwolle – VIDEO – Donderdagavond rond 23.45 uur is een auto in de brand gevlogen aan de Staatssecretarislaan in Zwolle-Zuid. Voor de derde keer op dezelfde parkeerplaats werd een auto door brand verwoest. Buurtbewoners probeerden de brand nog te blussen met emmers water.

De opgeroepen brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Het vuur sloeg snel om zich heen waardoor ook een tweede auto vlam vatte. Luidde knallen waren te horen toen 6 banden ploften door de hitte.

Buurtbewoners reageren geschokt en emotioneel op de enorme brand. Het is immers nu de derde keer dat op dezelfde parkeerplaats schade wordt opgelopen door brand. Exact twee jaar geleden op 14 mei 2019 brandde hier al eens een auto uit. Op 24 januari 2020 werd op nagenoeg dezelfde locatie ook al eens een auto in brand gestoken, beide gevallen betrof het een auto van dezelfde eigenaar. Of de auto die nu uitgebrand is ook van deze eigenaar is, is op dit moment nog onbekend. Door de brand liep brandstof uit één van de voertuigen al brandend het riool in. Het Team Forensische Opsporing is opgeroepen om de komende dag onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

Video 1
Video: Autobrand Staatssecretarislaan Zwolle - 14 mei 2021 door Hans van Eijsden
Foto's 2
Auto brandt uit aan Staatssecretarislaan - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Locatie
Artikel delen: