Sinterklaas ook in Stadshagen gearriveerd

Zwolle – Ja, ja, Sinterklaas is ook in Stadshagen aangekomen. Zaterdagmiddag stond een grote schare kinderen gespannen te wachten op de Sint. Het duurde wel even, maar dat had een oorzaak. Sinterklaas was de weg kwijt geraakt. Stadshagen is ook zo groot geworden. Je raadt het nooit, Sint was in Hasselt beland. Hij vond het verschrikkelijk! Hoe moest hij nu terug naar Zwolle. Dan is altijd de hulp van de Zwolse politie in te roepen. Sint werd door de politie opgehaald en in een heuse politieauto naar Stadshagen gebracht.

Aan de rand van het park, naast het Cultuurhuis werd Sinterklaas, een beetje beduusd, door de speaker van harte welkom geheten. Van hieruit vertrok de Sint met zijn Pieten, vooraf gegaan door Muziekvereniging Kunst na Arbeid, voor een rondrit in de wijk.


Americo was een bijzonder gewild object ….

Voor meer foto’s, klik op “Lees verder”

Na deze rondrit arriveerde Sinterklaas rond 15.00 uur bij het winkelcentrum, waar hij wederom welkom werd geheten, nu door de voorzitter van de winkeliersvereniging. Hier vertelde de Sint dat hij verwachtte dat vanavond in heel Stadshagen vele schoenen werden gezet.
Als afsluiting was er in het Cultuurhuis een gezellig Sinterklaasfeest, waar de Goedheiligman na een jaar veel kinderen van Stadshagen weer terugzag

 

 

 

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Zeurpieten
    Wat een gezeur zeg!Voor wie is het feest?Dacht toch voor kinderen….En de volwassenen maar zeuren over wie is de sinterklaas.Volgend jaar maar zakje zout 😀 :'(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.