Marillion laat symforock weer klinken in Zwolle

Zwolle – De Britse symforockgroep Marillion tourt momenteel door Nederland rond met de tour Happiness Is The Road Tour 2008. Zaterdagavond was de band in de IJsselhallen Zwolle te zien en horen. Hoewel ze al in geen eeuwigheid een top tien hit hebben gescoord, blijft de harde kern fans deze formatie door de jaren loyaal. Ook in Zwolle werd het concert goed bezocht.

In het woelige wereldje van de progrock is de legendarische Marillion een van de weinige stabiele factoren. De hit Kayleigh uit 1985 kan de band tot haar grootste wapenfeit rekenen. Nadat de excentrieke zanger Fish de band verliet, nam Steve “H” Hogarth zijn rol over. Hoewel het grote succes niet meer werd geëvenaard, bracht Marillion toch nog een aantal albums uit.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. als fan van het eerste uur ben ik ook wezen kijken naar deeze rockers van weleer gisterenavond. de kwaliteit van de heren is in de loop der jaren behoorlijk gekelderd. het is dan ook logisch dat ze ooit meet een top tien hit hebben gescoord. voorts vraag ik me dan ook af waarom ze weer op tournee zijn gegaan. dit dat wel in een financieel lijstje zitten, anders doe je dit niet en zet je jezelf niet voor een schare fans zo te kakken.


    ⚠️ Meld

  2. Marillion
    wat een onzinreacties! alsof een top tien hit garant staat voor kwaliteit, het tegendeel is toch meestal waar. Luister eens naar de albums Brave en Marbles, inderdaad geen top tien hits maar wel TOP albums.
    Marillion een band die komt optreden voor de financiën! Hallo, we leven in 2008, er zijn geen cd verkopen meer , waar moet een band anders iets aan verdienen?    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.