Prins Hendrik III is prins CV ‘d Oelewappers

Zwolle – Carnavalsvereniging ‘d Oelewappers heeft zaterdagavond 22 november in een bomvolle, maar zeer gezellige Vrolijkheid haar 44ste Prins mogen onthalen. De vereniging, opgericht op 16 augustus 1964, viert tevens dit jaar haar 44 jarig jubileum, wat reden was voor dubbel feest!

Om 11 minuten voor 10 is op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Gert II en zijn ajudantes Renate en Wendy. Zij werden “afgevoerd” in het thema Horen, Zien & Zwijgen. Als reusachtig oor,oog en mond hebben zij de zaal verlaten. Eindelijk, om 11 over 11 was het tijd voor de opkomst van de nieuwe Prins der Oelewappers: Prins Hendrik III met zijn adjudanten Theo & Gerrit. Als ambulancebroeders kwamen zij, compleet met brancard en sirene, de zaal binnen. Lieverst Sound & Le Bombardon hebben de rest van de avond de muzikale sfeer verzorgd, en ervoor gezorgd dat er menig polonaise werd gelopen.

Artikel delen:
Reacties 33
 1. de nieuwe prins was ook een zeer goeie keeper in zijn jonge jaren. hij heeft jarenlang zeer verdienstelijk de kleuren verdedigd van jawel……….. onze zwart/witte trots de vv berkum. een betere prins kan men zich niet wensen dunkt mij. ook toen al viel hij op door vakkundig leiding geven.


  ⚠️ Meld

 2. Carnaval
  Pieter als je niks van het feest der feesten begrijpt heb er dan ook geen oordeel over ;D ;D ;D

  Groetjes van een doorgewinterde carnavalsvierder


  ⚠️ Meld

 3. @Joop Idd, maar dan vergeet dat hij ook Beestachtig goede wedstrijden keepte voor oa “Kantoor Libra 1” in de de WRZV zaalcompetitie.

  Destijds een mix van techniek (De Schreur), Routine (Klaas/Appie/Henk) en loper/sloper Wilander!!  ⚠️ Meld

 4. 😀 😀 😀 Zie het nu pas Henkie van harte jongen!!!
  Gezellige tijd met zijn allen en tot snel.

  @ Pp J. Stappebeld is toch van het Telegraf-roddel gehalte, wat hij op de gevoelige plaat vastlegde?  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.