Politie zoekt getuigen van bedreiging

Zwolle/IJhorst – In verband met een ernstig strafbaar feit gepleegd in IJhorst/Zwolle, c.q. tussen IJhorst en Zwolle, is de politie op zoek naar getuigen die donderdagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur een blauwe Peugeot 205, bouwjaar 1990, hebben gezien. De politie wil meer weten over de inzittenden. Het is ook niet onmogelijk dat in de nabijheid van die Peugeot een andere auto meereed.

De blauwe Peugeot heeft zich die middag zeer waarschijnlijk verplaatst tussen IJhorst en Zwolle (zowel van Zwolle naar IJhorst als van IJhorst naar Zwolle). Getuigen kunnen zich in verbinding stellen met de politie IJsselland via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Bel M – Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Eerder verschenen bericht van vrijdag 21 november:

Man na achtervolging aangehouden voor bedreiging

IJhorst/Zwolle – Een 25-jarige Zwollenaar werd op donderdagmiddag 20 november aangehouden op de Voorsterweg voor bedreiging. De man had eerder die dag een 20-jarige plaatsgenoot bedreigd met een vuurwapen. Dit vond plaats in de caravan van het slachtoffer in IJhorst. Het slachtoffer moest onder bedreiging van het vuurwapen mee naar Zwolle om geld op te halen. Omdat de verdachte zijn slachtoffer korte tijd alleen liet, zag deze kans de politie te waarschuwen. Deze konden de auto van de verdachte, na een achtervolging door Westenholte en Stadshagen, op de Voorsterweg van de weg af drukken. Daar werd de man aangehouden. Hij werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer