Dronken man aangehouden

Zwolle – Zaterdagmiddag 22 november hield de politie een dronken man (34) uit Zwolle aan. Hij gedroeg zich vervelend in een snackbar aan het Bachplein. Toen de politie arriveerde, stond de man buiten. Hij begon de melder uit te schelden.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Onderweg probeerde de man de ruit van de bus te vernielen en in het bureau sloeg hij onzedelijke taal uit richting vrouwelijke politiemedewerkers. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. zou ik zo zeggen op het bachplein lopen niet enkel dronken lui, maar heb je meer mer drug gebruikers te maken. en dat louche cafeetje dat er zit doet ook geen goed voor het algehele veiligheids gevoel op het bachplein.


  ⚠️ Meld

 2. @pp louche cafeetje

  Jonge je weet niet waar je over praat het is daar een gezellige samensmelting van allerlei soorten mensen. Bejaarden/Jongeren/ alle culturen 8) en alles behalve louche.


  ⚠️ Meld

 3. PP kom dan maar ff naar dat “louche cafetje” kun je ut met je eigen ogen zien wat daar komt!! en hou voortaan dat mondje dicht als je niet weet waarover je lult!! irriteer me mateloos aan luitjes zoals jij!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.