Waarschuwing voor gladheid

Overijssel – De politie waarschuwt voor gladheid op de binnenwegen in Overijssel. Het kan de komende nacht in Oost Nederland plaatselijk – 5 graden celsius worden.

Door de dalende temperatuur aan de grond kan het wegdek glad zijn en voor gevaarlijke situaties zorgen. Voor zover bekend zijn inmiddels enkele ongelukken gebeurd. Het is niet bekend of daarbij mensen gewond zijn geraakt.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. van zwolle naar bieleveld geen hinder van gladheid ondervonden en heb vanaf enschede continue 180 kunnen knappen. hier en daar wel een advectieve grondmist tegen gekomen, maar goed dat heb je snachts nog wel eens.


  ⚠️ Meld

 2. Bij ons voor het huis ging er ook al eentje onderuit vanochtend. En het einde van de straat maakte een hummeltje ook een stevige smak. Toch wel zielig… Maar ja…vallen en opstaan h?


  ⚠️ Meld

 3. @ Pp – 180 Rijden als er wordt gewaarschuwd voor mogelijk gladde stukken….. Afgezien van de sowieso al hoge snelheid, zou ik het er niet op wagen. Met 180 weet je zeker dat je in ieder geval goed in elkaar zit als er toevallig een glad stukje onder je verhitte banden terecht komt.

  @ Plantje – binnenweg zeker 😀


  ⚠️ Meld

 4. Ach laten we het maar op enorm dom houden,om met 180 km per uur ondanks waarschuwing voor gladheid te gaan rijden.

  Getuigt in ieder geval niet van slimheid lijkt me.


  ⚠️ Meld

 5. Weet niet of je het enigzins wel beseft dat jij zowel jezelf als andere medegebruikers aan het verkeer blootsteld aan zulke gevaarlijke praktijken?Denk je misschien dat zulke waarschuwingen er zijn om ene PP te pesten?Beetje verantwoordelijkheids gevoel is niet misplaatst hoor.Lijkt met niet een erg prettig gevoel om een ongeluk te veroorzaken met dodelijke afloop.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.