Winterfair in Zwolle

Zwolle – Van 4 t/m 7 december wordt de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot een grote shoppingplaza in winter en kerstsfeer. De in 2004 opgerichte Indoor Winter & Christmas Fair ‘Boven Het Maaiveld’ heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bijzonder sfeervol evenement. Door de unieke aankleding met honderden kroonluchters, de andere decoratieartikelen en het gevarieerde productaanbod is de winterfair een plaats waar de bijzondere kerstcadeaus worden gekocht. Met het brede productaanbod variërend van woon- en tuindecoratie en delicatessen, tot blokhutten, hottubs en kleding, heeft de Indoor Winter & Christmas Fair alles in huis voor thuis.

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Tijdens de winterfair kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops en demonstraties. Nieuw en helemaal passend bij de tijd van het jaar is de workshop kaarsen maken van bijenwas. Deze workshop is voor volwassenen en kinderen een leuke en leerzame activiteit. Bij Netty Bolle kunnen de dames terecht voor make-up adviezen, daarnaast demonstreren tal van ondernemers hoe hun (ambachtelijke) producten gemaakt worden. Daarnaast zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten waaronder voorstellingen op zaterdag en zondag van Kindertheater Goud. Ook de dieren ontbreken dit jaar niet. Schapen, ganzen maar ook minder bekende diersoorten vinden een plekje op de winterfair.

Fruittuin Verbeek uit Oldebroek is tijdens de Winter & Christmas Fair aanwezig met een uitgebreide ‘winter fruittuin’ waarbij de hal zich gaat vullen met de geur van verse stoofpeertjes en kaneel bereid op ouderwetse petroleumstelletjes.  

De Indoor Winter & Christmas Fair ‘Boven Het Maaiveld’ is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur en op donderdag van 10.00 – 21.00 uur. Kaarten kosten € 9,50 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

www.bovenhetmaaiveld.nl 

Openingstijden

 

Entree

Locatie

Do. 4 december

10.00 – 21.00 uur

Volwassenen € 9,50

IJsselhallen

Vr. 5 december

10.00 – 18.00 uur

 

Rieteweg 4

Za. 6 december

10.00 – 18.00 uur

Kinderen t/m 12 jr gratis

Zwolle

Zo. 7 december

10.00 – 18.00 uur

 

W: bovenhetmaaiveld.nl

Artikel delen: