Aanrijding op A28

Zwolle – Twee vrouwen (45 en 47 jaar) uit Nunspeet zijn dinsdagmiddag 25 november voor controle overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding op de A28. De bestuurster en haar passagier reden achterop een auto die door de noodzaak van het verkeer plotseling moest remmen.

Door de laaghangende zon zag de 26-jarige bestuurder vrij laat dat het verkeer voor hem remde. De bestuurster uit Nunspeet had nog ruimte, maar schoot door op het natte wegdek. Na behandeling in het ziekenhuis konden ze huiswaarts keren.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Met de bus en een half uur later thuis, bedankt.
  Lekker dicht op elkaar blijven rijden mensen; en als het niet snel genoeg gaat gewoon even met de lampen seinen, middelvinger omhoog of rechts inhalen. Maakt niet uit of het glad is hoor, jou kan toch niets overkomen. Jij bent onsterfelijk. 🙁


  ⚠️ Meld

 2. Kan iedereen overkomen, hoop dat de dames en meneer er goed
  vanaf zijn gekomen.

  Vind ik ook. Hoewel, officiëel gezien; men moet de snelheid zodanig aanpassen dat men kan stoppen binnen de afstand, dat de weg vrij en overzichtelijk is.

  Maar goed, er is geen mens die dit voor 100% naleeft…..kan dus inderdaad iedereen overkomen.


  ⚠️ Meld

 3. Maar goed, er is geen mens die dit voor 100% naleeft

  Ik probeer altijd wel voldoende ruimte te laten, maar dan is er wel weer zo’n coureur die het gaatje voor me opvult.


  ⚠️ Meld

 4. weinig medeleven hier…..enkel uitzondering.
  denken jullie nu echt dat die dames dachte, laten we eens gewond raken dan staat zwolle stil???
  degene die nog nooit een foutje maakt mag opstaan….. >:(


  ⚠️ Meld

 5. Nee, natuurlijk niet. Als je op iemand zijn bumper gaat hangen is het niet je bedoeling dat je er achterop gaat klappen, je wilt die persoon voor je opjagen of zorgen dat hij/zij zo snel mogelijk van baan wisselt. Maar als je een beetje slim bent kun je ervan uitgaan dat de kans erg groot is dat als er geremt wordt je nooit op tijd stil staat. Dat is ook de kritiek van de meeste mensen, blijven nadenken als je achter het stuur gaat zitten.


  ⚠️ Meld

 6. degene die nog nooit een foutje maakt mag opstaan…..

  Ik maak best fouten (Je wilt niet weten hoeveel geluk ik in de jaren voor mijn 25ste heb gehad…), maar kan me niet voorstellen dat het me een keer gaat gebeuren dat ik op een voorligger ga klappen. (Tenzij ik door een achterligger wordt aangeduwd. Hoewel ook dat vaak te voorkomen is, zou me dat een keer kunnen gebeuren.)

  P.S. Weet iemand hoe ik mijn auto aan de praat kan krijgen bij een half-warme motor die een half uur heeft stilgestaan? Ik heb een automatische choke!


  ⚠️ Meld

Reageer