Leentje Buur zoekt enthousiaste vrijwilligers

Zwolle – Speel-o-theek Leentje Buur is een speelgoeduitleen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Wat de bieb is voor boeken, zijn zij voor speelgoed. De speel-o-theek wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zij zijn op zoek naar vrijwilliger(s) die het leuk vind om te helpen bij alle voorkomende werkzaamheden binnen de speel-o-theek.

De werkzaamheden bestaan uit het innemen van het speelgoed, controleren en evt. schoonmaken van het speelgoed, kleine administratieve handelingen en verder advies geven aan ouders over speelgoed en helpen bij het uitstallen van de verschillende soorten speelgoed. Zij hebben een breed aanbod van kwalitatief goed en verantwoord speelgoed o.a. Lego, Fisher Price, Knex, Duplo, MB spelen, houten  en buiten speelgoed. Voorop staat dat kinderen het leuk vinden om te komen en ook het speelgoed in de speel-o-theek kunnenuitproberen. Zij proberen dit in ontspannen en gezellige sfeer met z´n allen te doen. De thee met koekje staan zeker klaar! Het is de hele middag een komen en gaan van ouders en vooral kinderen.

Zij zijn eens in de 2 weken geopend op de vrijdagmiddag, niet in de vakanties. Je kunt je kind(eren) natuurlijk meenemen. De gewenste werktijd is van 14.30 tot 17.30 uur. Het is ook mogelijk om eens in de 4 weken te komen. Heb je tijd en zin om hen te ondersteunen, laat het ze dan weten op 038 – 423 63 96 of leentjebuur@gmail.com

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Kunnen ze er niet wat lenen bij de buren?
    Gadver, wat flauw……kon het niet laten. Ik hoop niet dat men mij nu een fantasieloze eikel vind 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.