Sinterklaas knutselmiddag Stedelijk Museum Zwolle

Zwolle – Woensdagmiddag vond in het Stedelijk Museum aan de Melkmarkt in Zwolle een bijzondere kinderactiviteit plaats. Onder de creatieve begeleiding van Koud Kunstje maakten kinderen een kleurrijke mijter.

De kinderen lieten hun creativiteit de loop in het auditorium van het Zwolse museum. Een aantal knipten de mijter, net als dat ze dat thuis zouden doen, op de grond. Anderen kozen de stabiliteit van de tafel. De kinderen maakten prachtige mijters, die volgende week op zullen worden gezet als ze door Sinterklaas in het museum uitgenodigd zijn voor een vertelmiddag. De feestelijke creatieve middag kwam tot stand door het Sinterklaasmuseum, Koud Kunstje en het Stedelijk Museum Zwolle.

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. mijter van de Sint
    Met het Sinterklaasfeest wordt ieders creativiteit beloond door alle aandacht voor de leuke mijters. Sinterklaas zal er een moeilijke keuze aan hebben. Welke zal hij kiezen. Lieve Rachel van Koud Kunstje, gefeliciteerd. De kinderen hebben hun best gedaan en jij met hen. Succes en op naar de volgende actie. Hartelijke groet. Annemarie.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.