Van Dik Hout met nieuw materiaal in Hedon

Zwolle – Na een welverdiend rustjaar is Van Dik Hout terug op de Nederlandse podia. Zaterdag 6 december staat poppodium Hedon in Zwolle op de agenda ter promotie van het nieuwe album Alles Waar Ik Nooit Aan Begon. Naast nieuw werk komen ongetwijfeld ook de echte Van Dik Hout klassiekers voorbij en dus weet je bij voorbaat al dat het een goede avond wordt.

Hoe zelfvernieuwend en veelzijdig de Nederlandstalige rockband Van Dik Hout is, bewijst de groep meer dan ooit met de release van haar gloednieuwe CD Alles Waar Ik Nooit Aan Begon. Het is een echte ouderwetse Van Dik Hout-plaat geworden, met sterke melodieën en rake teksten. Alles Waar Ik Nooit Aan Begon laat de liefhebber genieten van dat typische eigen geluid dat Van Dik Hout zo uniek maakt. Pure rock met gevoelige teksten die je recht in het hart raken. Misschien wel meer dan ooit, want de band gaat met deze zesde CD terug naar de basis. Niet alleen is elk liedje als het ware in één adem geschreven, de band heeft de nummers ook stuk voor stuk live ingespeeld, met alle passie van dat ene moment waarop alle energie samenkomt.

Met de nieuwe plaat breekt voor Van Dik Hout tevens weer een nieuw tijdperk aan. Want één van Neerlands meest populaire bands kan inmiddels terugkijken op indrukwekkende carrière. Het schitterende nieuwe album brengt de band terug bij dat begin. Basic, elementair, met twee gitaren, bas, drum en zang. Niet teveel nadenken. Veel voelen.

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    :Zaterdag 6 December

Open                          : 20:00 uur

Aanvang                    : 21:00

Entree                                    : € 19,50 (excl. €1,- servicekosten)

Kaarten verkrijgbaar via Plato en VVV in Zwolle, www.hedon-zwolle.nl en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Hey Dick, hier wereldbink, zal toch niet zo zijn dat dat je favo liedje is, zo stil ben je namelijk niet…. 😉

    Verders, coole band in coole locatie!


    ⚠️ Meld

  2. 😀 😀 😀 Iniderdaad niet stil, ook niet in mij. Maar het is wel een geweldige meegalmer! VanDikHout heeft overigens wel meer geinige plaatjes gemaakt. Cool ja, dat is ook wel het woord voor Martin Buitenhuis. Maar doe mij toch maar De Dijk als ik moet kiezen.

    stille groet


    ⚠️ Meld

Reageer