Netwerken voor startende ondernemers

Zwolle – Voor ondernemers die nog geen twee jaar in business zijn organiseert de Kamer van Koophandel op dinsdag 2 december een netwerkbijeenkomst op de Borrelsboot in Zwolle. 

Het opzetten van een bedrijf is niet altijd eenvoudig. Ondernemen is een proces van vallen en opstaan. De Kamer van Koophandel ondersteunt starters hierbij. Op de netwerkborrels kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. De bevlogen ondernemer Ton Kolman vertelt over zijn carriere als ondernemer, het binden van klanten en het omgaan met personeel. Kolman was onder meer eigenaar van Theehuis de Agenietenberg in Zwolle. Deelname is gratis, maar aanmelding vooraf is wel noodzakelijk via www.kvk.nl/praktisch (onderneem het niet alleen). De netwerkbijeenkomst begint om 19.30 uur.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Netwerken gaat toch ook heel goed via de rubriek van Jan van Ommen in de Peperbus. Oh, het gaat dubbelop natuurlijk, hier komt een pasfotoverslag van. Bij de FC in de businessclub schijn je ook goed te kunnen netwerken. Ach, ze doen allemaal maar. Denk er wel om “niets negatiefs over elkaar zeggen!”.


  ⚠️ Meld

 2. kamer van koophandel is een instituut waar elke ondernemer verplicht(!) lid van moet zijn inclusief contributie. echter…….ik heb nog nooit iemand gesproken die er iets aan heeft gehad. waarvoor dient de kvk eigenlijk? ik heb het idee dat het net zoals bij bijv. waterschappen alleen goed is voor degenen die er werken en dan maar lekker potverteren met zn allen. is er wel controle op deze mensen? ik vermoed dat als de kvk morgen niet meer bestaat niemand daar erg in zal hebben.


  ⚠️ Meld

 3. Amen…

  Ik betaal ook jaarlijks, zonder er ooit iets nuttigs voor terug te krijgen. Die startersmap sloeg ook werkelijk alles. Een kartonnen flapje met 90% reclame en verder wat succesverhaaltjes die ik zelf ook wel had kunnen verzinnen.

  Wat ik irritant vind is trouwens al die ‘instanties’ die mijn gegevens uit het KVK-register trekken. Mijn officiele naam wijkt af van de naam die ik daadwerkelijk voer, dus ik kan precies nagaan waar de geadresseerde spam zijn oorsprong vindt: in het KVK-register.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.