Studenten bezorgen Sinterklaaslekkers

Zwolle – Op 1 december gaan alle studenten van START. Deltion ’s ochtends een Sinterklaastraktatie langsbrengen bij vijf verzorgingstehuizen in Zwolle. De studenten gaan in vijf groepen, onder leiding van een leraar, op pad naar de verzorgingstehuizen. Rond 10.00 uur delen ze de presentjes uit aan de bewoners, drinken samen nog een kopje koffie en maken een praatje.

Alle studierichtingen van START.Deltion hebben een rol in het maken van de Sinterklaastraktatie.  De aankomend Bakkersassistenten, Horeca-assistenten, Zorghulpen, Winkelassistenten, Administratieve krachten en de Logistiek medewerkers steken in diverse workshops allemaal de handen uit de mouwen om het lekkers zelf te bakken, er een passend sinterklaasgedicht bij te maken en het geheel tot een feestelijk cadeautje te verpakken. 

Het Deltion College biedt alle niveau 1 opleidingen aan via START.Deltion. Deze opleidingen worden uitgevoerd via de methodiek ‘natuurlijk leren’. Dat betekent dat de student leert door te doen, aan de hand van opdrachten die uit de praktijk komen. Dit Sinterklaasbezoek vormt dan ook een passend leer-/werktraject waarmee bovendien het maatschappelijk bewustzijn van de studenten wordt gestimuleerd.

Artikel delen: