Katerveerdijk - Foto: Wouter Steenbergen
Katerveerdijk
Foto: Wouter Steenbergen

Het weer: Opnieuw een dag met zomerse temperaturen

Zwolle – Op de woensdag lijkt het alsof het weer een kopie is van de dag hiervoor.

Het kan in de ochtend een tikkeltje heiig zijn, maar dit zal dankzij de zon die ook in de ochtend al krachtig is, snel verdwijnen. Er zal een mix zijn van zon en wat sluierbewolking, maar de zon heeft het overgrote deel de leiding in dit schouwspel.

Het wordt warm, met maximumtemperaturen rond de 26 graden is het een met recht een zomerse dag te noemen. De wind komt uit het noordwesten maar is nauwelijks waarneembaar. Vanuit die hoek hoeven wij dus geen verkoeling te verwachten en zal een ieder die minder goed tegen warm weer kan, dit op een andere manier moeten vinden. Zeker omdat het droog blijft.

Ook de komende dagen zal het bijna knippen en plakken zijn met het weerbeeld, droog zonnig en warm weer. In het weekend staan er iets koelere dagen op het programma, maar dit zal slechts een paar graden schelen. Ook zondag blijft het warm en droog, wellicht kijken veel Zwollenaren de eerste EK wedstrijd van Nederland wel in de tuin tijdens het barbecueën.

Ook na het weekend blijft het zonnig en warm. Hoe lang het zomerse weer nog aanhoudt, zul je hier de komende dagen lezen.

Artikel delen: