Hedon met nieuwe gezichten de toekomst in

Arjan Domhof is de nieuwe Programmeur van Hedon. De 35-jarige Zwollenaar zal per <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>1 januari 2007 in dienst treden bij het Zwolse poppodium. Domhof volgt Richard Jongetjes op die onlangs een overstap maakte naar het onderwijs.

Domhof was de afgelopen tien jaar bedrijfsleider bij popspeciaalzaak Plato te Zwolle en kent zodoende het Zwolse muziekklimaat. Daarnaast was hij een vast bezoeker van Hedon en werkte hij er in het verleden ook als vrijwilliger. Domhof wil een frisse wind laten waaien door de programmering. Hij ziet het als zijn missie om de leidende positie die Hedon inneemt binnen de B-podia van Nederland verder uit te bouwen. Dit alles in de aanloop naar een tweede, en grotere, zaal. Hedon moet toonaangevend zijn, volgens de nieuwe programmeur.

Naast Domhof heeft Hedon ook een nieuwe PR-medewerker. Vanaf 4 december zal Aldwin Ensing die vrijgekomen positie gaan vervullen. De uit Assen afkomstige Ensing was hiervoor coördinator bij de Popronde in Assen en kent Hedon al goed aangezien hij in het verleden stage heeft gelopen bij het podium.

Artikel delen: