18e Lipgloss, een kerk vol freaks

Zwolle – Zaterdag vond in de bruisende Broerenkerk de 18e editie van Lipgloss plaats. Dit keer was het geen editie vol glitter en glamour, maar een editie van freaks en alles wat freaky is. “Freakshow” was namelijk het thema voor het bekendste dance-event van Zwolle. 

Het hoog geëerde publiek werd op deze avond een veelvoud van uiteenlopende freaks voorgeschoteld. Het clowngedrocht, the turkey woman, de sterkste man van de wereld, de Siamese tweeling, zij deden allen de zaal huiveren. Tijdens verschillende acts werden de freaks op het podium gepresenteerd. Eén van de dj-freaks achter de draaitafels was het Zwolse talent Roy el Kei. Reeds vier keer deed hij mee aan landelijke dj-wedstrijden en alle vier heeft hij ze gewonnen. Zijn laatste overwinning was de SlamFM DJ-contest wat hem onder andere een dj-set opleverde op de landelijke radiozender SlamFM.

Natuurlijk ontbak de vaste huisfreak DJ Cuzco niet tijdens de show, maar de bekendste freak tijdens de freakshow was de populaire dj Lucien Foort. Ook wel bekend als de Dreadman, vanwege zijn grote haarbos van dreads. Hoewel Lucien Foort al jaren een bekende was in de dancescene, is hij na zijn optreden op Sensation White ook bij het grote publiek bekend geraakt.

Waarschijnlijk de enige “niet-freak” was de beeldschone MC Sensara. In het verleden al menigmaal opgetreden in poppodium Hedon en tegenwoordig een landelijke bekendheid met vele optredens in de grootste clubs van Nederland.

 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. ben er met mijn broer heen geweest, iedereen had het prima naar het zin, zelf ben ik er niet zo wild van. maar buiten scharrelde weer allerlei gespuis met pilletjes e.d. in de aanbieding. ben vroeg weggegaan maar mijn broer heeft naar verluid het licht uitgedaan.


    ⚠️ Meld

Reageer