Open Podium tijdens Muziek in de Tent

Zwolle – Muziek in de Tent zou Muziek in de Tent niet zijn als er tijdens de laatste editie van 2008 op 14 december geen Open Podium zou zijn. Dus ook dit jaar krijgen artiesten van diverse pluimage de gelegenheid zichzelf te presenteren. Dit varieert van poëzie naar toneel en van instrumentale muziek naar koorzang.

Hoewel december bekend staat als een koude maand zorgt het Open Podium voor zeer veel warmte op het Assendorperplein. Amateurs, semiprofs en professionele artiesten krijgen zo de gelegenheid zichzelf te presenteren op het leukste plein van Zwolle. Wijkcentrum de Enk is geopend voor een hapje en een drankje. Ook bij Eureka kan men terecht, zelfs voor een overheerlijke pannenkoek van Ed. Uiteraard is er op de tweede zondag van januari weer een editie van Muziek in de Tent, want weer of geen weer, Muziek in de Tent is er het hele jaar door.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Deze post had hier eigenlijk gemoeten :'(

  Plantje…..dit lijkt een mogelijkheid, beetje kort dag dat wel

  Uittip: Muziek in de Tent Open Podium op 14 december 2008

  Muziek in de Tent zou Muziek in de Tent niet zijn als er tijdens de laatste editie van 2008 geen Open Podium zou zijn. Dus ook dit jaar krijgen artiesten van diverse pluimage de gelegenheid zichzelf te presenteren. Dit varieert van poëzie naar toneel en van instrumentale muziek naar koorzang.

  Hoewel december bekend staat als een koude maand zorgt het Open Podium voor zeer veel warmte op het Assendorperplein.

  Amateurs, semiprofs en professionele artiesten krijgen zo de gelegenheid zichzelf te presenteren op het leukste plein van Zwolle. Wijkcentrum de Enk is geopend voor een hapje en een drankje. Ook bij Eureka kan men terecht??.ja, zelfs voor een overheerlijke pannenkoek van Ed.

  Uiteraard is er op de tweede zondag van januari weer een editie van Muziek in de Tent, want weer of geen weer, Muziek in de Tent is er het hele jaar door??

  Nieuwe bestuursleden
  —-
  In de Assendorper van november 2008 staat genoemd, dat Muziek in de Tent in de winterperiode traditiegetrouw naar wijkcentrum De Enk zal verhuizen. Dit is niet correct.

  Muziek in de Tent gaat er vooralsnog van uit het gehele jaar door in de muziektent te blijven, al dan niet in een ingepakte tent en eventueel met gebruik van heaters.

  Alleen in uiterste nood, bij noodweer dus, zal worden uitgeweken naar de Enk.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.