Run op Hema sale in de IJsselhallen

Duizenden koopjesjagers kwamen bij de start van de Hema sale richting Zwolle. In de IJsselhallen vindt vanaf vrijdag een Hema sale plaats. In de Zwolse IJsselhallen gingen de deuren van de ‘uitverkoop’ vrijdag 11.00 uur open. Volgens directeur Eric Broekaart stonden er toen al 1.000 bezoekers voor de deur.

 

In de hal was het een drukte van jewelste. Bezoekers kunnen o.a. kerstartikelen kopen met een korting dat soms op kan lopen tot 70 %. Voor de kassa’s was het minder prettig vertoeven voor de klanten. Lange rijen mensen moesten daar soms een half uur of langer wachten om hun waren af te rekenen. Sommige bezoekers gingen met winkelwagentjes vol huiswaarts. Eenmaal weer buiten verwijst een mega-spandoek de bezoekers naar de binnenstad van Zwolle. De meeste klanten vertrokken met hun auto vol met goederen desalniettemin naar huis. De verwachting is, dat de Hema sale zaterdag en zondag nog duizenden koopjesjagers naar Zwolle zal trekken.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik vond het eigenlijk een beetje tegenvallen qua asortiment. Ik had er meer van verwacht. Ook sprak ik iemand die ook naar Apeldoorn was geweest, naar de opruiming daar en die zei dat daar veel meer te vinden was. Hier bleef het merendeels bij kinderkleding, (tuin)meubelen en kerstartikelen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.