Stadstoilet geen Sinterklaas cadeautje

Zwolle – Op 11 februari 2008 stelden de fracties van GL/DG, CU, CDA, VVD en PvdA vragen aan BenW over het stadstoilet. Wethouder Cnossen heeft bij de beantwoording destijds gezegd, dat de politieke partijen er op konden rekening dat het stadstoilet er voor 5 december 2008 zou zijn.

Tijdens de recente begrotingsbesprekingen hoorden de fracties van de wethouder dat er vertraging van de levering is. Dit vinden de fracties zeer teleurstellend voor mensen die soms van het stadstoilet gebruik zouden moeten en willen maken. Namens de partijen gaan de raadsleden Nusselder en Revenberg hierover vragen stellen aan het college.

De partijen hebben nu de volgende vragen aan het college:

–         Hoe gaat u deze tegenvaller communiceren met de stad?

–         Op welke datum verwacht u dat het stadstoilet er wel zal zijn?

–         Hoe staat het met de aanvraag van de bouwvergunning?

Namens de fracties

GL/DG: Anneke Nusselder

PvdA: Ronald Revenberg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. vanaf 11 februari tot 5 december en dan nog vertraging bij de levering? lekker dan, iedere fabriek schreeuwt om werk, arbeiders staan de hele dag an de kont te krabben maar de gemeente zwolle presteert het om in 10 maand geen plee te kunnen bemachtigen, HULDE !!!!!!!


    ⚠️ Meld

  2. Die graaiers ten stadhuize hechten meer waarde aan het vullen van hun eigen zakken en die van hun vriendjes de projectontwikkelaars.
    Ondertussen wordt de binnenstad verkracht met onderhands geregelde bouwprojecten. >:(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.