Cosbo en SWO organiseren Kerstfeest voor senioren

Zwolle – Cosbo Zwolle en SWO-Zwolle organiseren samen een gezellige tweede Kerstdag voor ouderen. Dit feest is vooral bedoeld voor mensen die juist met Kerst willen genieten van elkaars gezelschap. Zij worden gastvrij onthaald op een feest met alles er op en er aan: koffie met wat lekkers, een kerstborrel met een hapje, muziek, een lunch, spelletjes, een quiz en bingo.  

Gezelligheid, eten, drinken, de kerstboom, familie en vrienden … als geen ander weten de ouderenbonden dat gezellig samen kerst vieren niet vanzelfsprekend is. Cosbo Zwolle en SWO-Zwolle hebben daarom het initiatief genomen om op tweede Kerstdag een warm onthaal te bieden voor ouderen die samen kerst willen vieren.

Het Cosbo Zwolle is het samenwerkingsverband van de Zwolse ouderenbonden. Het Cosbo maakt zich sterk voor alle ouderen in Zwolle. Daarom is de uitnodiging voor dit feest ook niet alleen gericht op leden van de aangesloten bonden: alle ouderen mogen komen!

Het programma biedt ook voor elk wat wils met spelletjes, smaakvolle muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk een inspirerende kersttoespraak van de voorzitter van het Cosbo Zwolle, de heer Gerrit van der Brug. Maar het belangrijkste, dat zijn de bezoekers zelf. De sfeer van Kerst zit immers vooral in het samenzijn!<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /> 

Het feest vindt plaats in Dienstencentrum de Terp. Vanaf 11.00 uur worden de gasten ontvangen met koffie en wat lekkers. Om 15.30 uur sluiten we af. 

Er zijn kaarten te koop bij en ouderenbonden en in de dienstencentra van SWO-Zwolle:

Dienstencentrum Werkeren, Werkerlaan 154

Dienstencentrum de Terp, Radewijnsstraat 1

Dienstencentrum de Riethoek, Patriottenlaan 1 

Kaarten kosten € 3,- inclusief alle consumpties en de lunch.

Voor informatie kan worden gebeld met SWO-Zwolle: 038 8515700

Artikel delen:

Reageer