Donorkorting bij Menzis

Zwolle – Zorgverzekeraar Menzis in Zwolle geeft cliënten korting als ze het donorregistratieformulier hebben ingevuld en opgestuurd. De donorregistratie is een campagne van de overheid. Iedereen kan daarmee aangeven orgaandonor te willen zijn of niet.

De zorgverzekeraar komt met de acite omdat iedereen in Nederland aan het eind van het jaar van ziektenkostenverzekeraar kan veranderen. De korting kan oplopen tot 75 euro op jaarbasis.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Nou Dick Menzis geeft ook korting op de zorgverzekering als je lid bent van de fnv .Maar als je de rekening op gaat maken ben ik per maand duurder uit als bij het groene land achmea .Dus het is allemaal een wassen neus die korting ,eerst goed uitrekenen voor je besluit .


  ⚠️ Meld

 2. 😀 Mooie post Pieter. ik blijf ook gewoon bij mijn zorgverzekeraar. Die FNV-korting heeft me vwb de andere verzekeringen wel wat opgeleverd: Univé. Hoopte dat Achmea’s trent ook door zou zetten. Dat meerdere verzekeraars verschrikkelijk veel korting op sportscholen zouden geven. Niet dat ik daar graag kom, maar dat komen ze misschien eindelijk eens met redelijke toegangsprijzen. Dat werkt wel stimulerend voor iemand die niet zo heul veul beweegt. Nou ja, we horen wel.


  ⚠️ Meld

 3. Zowel bloed- als orgaandonor. Bloed 91x, Organen 0x. En ik hoop dat de laatste op die stand blijft staan 8).
  Maar als ze met geld gaan beginnen, moet ik me denk ik maar uit laten schrijven. Dan gun ik het een ander.


  ⚠️ Meld

 4. straks krijgen we nog indiase toestanden hier dat alle armen een nier verkopen. menzis heeft de ethiek lekker hoog int vaandel merken we wel. ik ben al jaren donor en ik kan fluiten naar die 75 euri? schande, zeker gezien het feit dat menigeen zeer veel geld over heeft voor mijn stel hersens


  ⚠️ Meld

 5. Geld het ook voor bloeddonoren

  Het gaat er om dat je het donorregistratieformulier invult.
  Het gaat dus om je organen, niet om je bloed.


  ⚠️ Meld

 6. Danny, dat weet Dick natuurlijk ook wel.

  Feit is wel dat het bloeddonorenbestand behoorlijk aan het vergrijzen is en dat ook hier een tekort aan het ontstaan is. Dus als je dan toch dat orgaandonorregistratieformulier invult, meld je dan meteen ook even aan bij de bloedbank, dan doe je het helemaal goed.


  ⚠️ Meld

 7. Dat dan weer wel
  Die ex-parelketting van D’66 Rogier van B. wist gister in NOVA te melden dat het niet veel zou opleveren. Geloof 4% op de norm. verz en 5% extra op de aanv. verz.
  Ook zit je met pakketten waar meestal slechts 1x korting wordt uitgekeerd. Wel mooi extra publiciteit voor orgaandonatie!


  ⚠️ Meld

 8. Haha Wel een besmette trol trouwens, met wie die muts allemaal gelopen heeft daar. En dan smeren met Jan Smitje. Zal vast niet zijn omdat hij er zo keurig uitziet of zo heerlijk het Nederlandsche lied bezingt. Vind de topper van het moment Chantal Janzen. (met een “z” toch?). Maar inderdaad Kabeljauw van dingesbergen ziet er goed uit.

  =========

  On-topic aub!


  ⚠️ Meld

 9. Wel de onfatsoenlijke man! Ik ben aan het lezen: vochtige streken!

  ==========

  Beide laatste personen die reageerden zijn bij deze (dubbel-) gewaarschuwd.
  Dan gaat het bericht op slot…


  ⚠️ Meld

Reageer