Westerhuis exposeert in thuisstad Zwolle

Zwolle – Zondag 7 december start de expositie ‘alwayz from the heart’ bij Galerie in Beeld. Een unieke expositie van Zwollenaar Ronald A. Westerhuis. Westerhuis heeft de afgelopen maanden gewerkt aan totaal nieuw werk; meer persoonlijk, meer ingetogen en minder groot.

U kent Ronald A. Westerhuis wellicht al van zijn grotere projecten zoals de sculptuur bij Waterschap Groot Salland in zwolle of de te realiseren ‘landmark’ in Denemarken waarmee Westerhuis recent nog in het nieuws was. Bij Galerie in Beeld kunt u nu ook kennismaken met zijn meer intieme werk. Westerhuis richt zijn gevoelens en energie op het maken van een aantal nieuwe werken. Tot nu toe hadden veel van zijn Roestvast-stalen (RVS) sculpturen een strakke en gladde afwerking. Opvallend aan zijn nieuwe werk is de toepassing van onafgewerkt RVS, vol krasjes en vingerafdrukken. Een van de hoogtepunten van de expositie wordt een RVS fontein, halverwege de Koestraat.

Galerie in Beeld, Koestraat 13, 8011 NH Zwolle, is elke zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur, en op afspraak: <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 06-48 25 31 02  of info@galerie-inbeeld.nl.

Artikel delen:

Reageer