Sigaretten aanleiding voor mishandeling

Zwolle – Een 33-jarige inwoner van Zwolle werd op maandagavond 1 december rond 21.00 uur mishandeld door een onbekend tweetal.

De man had problemen met zijn fiets en moest afstappen om de fiets te repareren. Terwijl hij met zijn fiets bezig is, komt het onbekende tweetal op hem af en vraagt om een sigaret. Als de man zegt dat hij geen sigaretten heeft, wordt hij buiten westen geslagen. Het gaat om twee mannen met een licht getinte huidskleur van rond de 20 jaar. Beide mannen droegen een driekwart jas met bontkraag. Een van de mannen droeg een wit petje. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Wellicht wordt het tijd voor een legertje Guardian Angels hier in zwolle.De schrik van harculo heeft tegenwoordig een baseballpetje op en is gehuld gehuld in driekwarts lerenjassen.
  misschien wordt het tijd voor een zonnebankje, dan lijken we allemaal weer op elkaar en hoeven we niet meer te stigmatiseren.


  ⚠️ Meld

 2. Is dat van belang, waar het heeft plaatsgevonden? Ik vind het ronduit schandalig dat je alleen om die reden ’tegenwoordig’ al neergeslagen wordt. Laten we in Nederland eens met echte straffen komen. En of men nu blank is, lichtgetint, geel of pimpelpaars met oranje stipjes: huidskleur is niet van toepassing: Aanpakken die handel!!!


  ⚠️ Meld

 3. Kruimeltje denk je nou echt dat het niet van belang is waar het heeft plaatsgevonden???? sorry maar dat ben je nie goed bij je hoofd! het is juist van belang omdat eventuele getuigen die rond dat tijdstip daar zijn geweest misschien die 2 jongens herkend hebben of iets dergelijks!


  ⚠️ Meld

 4. geschreven door Pp, op 2 december 2008 om 12:43

  Wellicht wordt het tijd voor een legertje Guardian Angels hier in zwolle.De schrik van harculo heeft tegenwoordig een baseballpetje op en is gehuld gehuld in driekwarts lerenjassen.

  De Schrik van Harculo joeg de mensen alleen maar schrik aan, maar deed nooit iemand kwaad.
  Bestaan de Guardian Angels nog wel? Die dachten met de hulp van hun god orde en tucht op de straten te brengen.
  Jammer alleen dat hun hulp nooit thuis gaf.


  ⚠️ Meld

Reageer