Informatiemarkt wijkanalyse Assendorp

Zwolle – Op woensdag 10 december van 19.30 uur tot 21.30 uur kunnen bewoners van Assendorp tijdens een informele informatiemarkt hun mening geven over de wijkanalyse Assendorp.  De informatiemarkt wordt gehouden in de aula van Landstede aan de Fuchsiastraat 1 in aanwezigheid van gemeenteraadsleden.

In de wijkanalyse staan de plannen en speerpunten voor de komende vier jaar. De speerpunten en aandachtspunten zijn op woensdag 12 december 2007 samen met de bewoners geformuleerd. De gemeenteraad heeft toen de opdracht gegeven aan het college van B&W om de wijkanalyse uit te werken. De wijkanalyse is nu klaar en de gemeenteraad is benieuwd wat bewoners van Assendorp ervan vinden. Raadsleden zullen 10 december a.s. met bewoners in gesprek gaan om te vragen of ze zich herkennen in de speerpunten en of belangrijke punten zijn meegenomen.

De wijkbewoners die de avond van 12 december 2007 hebben bezocht, krijgen de wijkanalyse toegestuurd. De wijkanalyse is ook te vinden op www.zwolle.nl (op het thema ´De wijken´, bij de wijk 02. Assendorp, onder wijkanalyse in het menu wijkinformatie). Bewoners die niet over internet beschikken, kunnen de wijkanalyse opvragen bij de raadsgriffie op telefoonnummer <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> (038) 498 21 81 .

Artikel delen: