Studenten Landstede leren al doende bij FC Zwolle

Zwolle – Landstede-studenten leren niet alleen op school, maar ook buitenschools, in de praktijk. En wel bij partners die daar speciale faciliteiten voor hebben. Zoals FC Zwolle. Sylvia Holweg en Chantal Woning zijn actief in de op 28 november geopende Fanshop van FC Zwolle. Oscar Veron ontwierp de routingbordjes voor het nieuwe voetbalstadion aan de Ceintuurbaan.

Chantal (17) studeert Verkoopspecialist; Sylvia (18) doet Filiaalmanager/Ondernemer. Commerciële modespecialisaties waar het aanlokkelijk uitstallen van kleding nadrukkelijk bij hoort. En het aantrekkelijk presenteren van kleding – shirts  sportschoenen, sweaters en sjaals – is wat beide dames in de Fanshop van FC Zwolle doen. Chantal en Sylvia hadden die vaardigheid natuurlijk ook in een kledingzaak kunnen ontwikkelen, maar als leerwerkplek vinden ze de Fanshop van FC Zwolle veel beter. “Dit is veel uitdagender dan een winkel inrichten,” vindt Sylvia. Chantal voegt toe: “In een kledingzaak kan het personeel zelf ook presenteren. In de sportwereld hebben ze modemensen echt nodig.”

Oscar Veron (23) studeerde Media & Vormgeving bij Landstede. Toen FC Zwolle een prijsvraag bij zijn opleiding neerlegde voor routingbordjes in het nieuwe stadion, bleek Oscars idee favoriet. “Naambordjes van 20 bij 15 centimeter die met arty fotografie zijn vormgegeven en uitgevoerd in de huisstijlkleuren van FC Zwolle,” vertelt Oscar. De bordjes zijn inmiddels klaar en hangen in het nieuwe stadion. Zowel Oscar als zijn opdrachtgever zijn zeer tevreden over het resultaat.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. nou er wordt me toch een aandacht aan die fanshop besteed, hij is wel 2 uur per 14 dagen geopend (plus minus) en heb er nu al diverse stukken over gelezen. na alle negatieve berichten over het stadion wordt nu elke gelegenheid aangegrepen om iets positiefs te brengen.


    ⚠️ Meld

  2. @dick: had m wel door hoor maar wil geen vulgaire dingen hier.@ S. : 1 januari begin ik weer vol goede moed en bomvol goede voornemens……


    ⚠️ Meld

Reageer