Jan Smit komt naar Zwolle

Zwolle – Met de start van de spectaculaire Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour is de populaire Volendammer helemaal terug! De tour laat een topfitte Smit zien met een keuze van de mooiste hits uit zijn uitgebreide repertoire. Op donderdag 18 en zondag 21 december is hij te zien in de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens de show zal een variatie aan gevoelige nummers als “Laura” tot overbekende meezingers zoals “Als De Nacht Verdwijnt” voorbij komen. Uiteraard ontbreken nieuwe nummers van het laatste album “Stilte In De Storm” niet. Zoals inmiddels bekend overtreft de jonge Volendammer ook dit keer weer de stoutste verwachtingen door een wervelende show neer te zetten met onnavolgbare licht en geluidseffecten. Ondersteuning krijgt hij daarnaast van een geweldige band. De top van de Nederlandse muzikantenscene staat hem bij zodat een bezoek aan het concert een onvergetelijke ervaring zal zijn…!

Jan Smit is op donderdag 18 en zondag 21 december te zien in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze show is de kaartverkoop via de Nationale Theaterkassa (0900-9203) reeds gestart.

Praktische info:

Datum en tijd :            18 december 20.15 uur

                                   21 december 15.00 uur

Plaats:                        IJsselhallen Zwolle

Prijzen:                       € 35,00 (excl. bespreekkosten)

Bel snel de Nationale Theaterkassa via 0900-9203 (€ 0,45pm) om direct de best beschikbare kaarten te bestellen!

Artikel delen:
Reacties 42
 1. Nederland heeft zoveel goede kwalitietsbandjes die totaal genegeerd worden door Hilversum en de commercielen.

  Als ze niet in de picture komen hebben ze minder kans op te kunnen leven van de muziek die ze maken.

  De omroepen zijn vaak “ondiep” bezig, met een paar uitzonderingen daar gelaten. Ze laten oppervlakkige personen zoals Gordon, Jolink, Froger veelvuldig zien.

  Tegen Jantje Smit persoonlijk heb ik trouwens niet, alleen is zijn muziek de mijne niet. Een te hoog TROS gehalte. (Een van die omroepen die goede Nederlandse muziek weigert te draaien).

  Nogmaals een lijstje, in wilkeurige volgorde, en van allerlei pluimage:

  -Woost;
  -DeWolff
  -Voicts;
  -Moke (bekend dankzij DWDD);
  -zZz;
  -Kensington;
  -Leine;
  -Room 11;
  -A Balladeer;
  -Coparck;

  Uit ons eigen ZWolle:
  -Jeremy’s;
  -Bertolf (ex Ilse de lange) / The Junes;
  -Swelter;

  etc.

  Mijn punt is dat er zoveel ondergewaarde KWALITEIT rondloopt in dit land terwijl “dertien in een dozijn” de standaard schijnt te zijn in medialand !!!!  ⚠️ Meld

 2. Ben het wel met gezellig eens..

  1 groot corrupt zooitje..

  Maar ik zeg ook altijd diegene die geld heeft kan het maken..
  k bedoel koop je eigen single in de winkel en dan sta je ook in de top40 met een bagger nummer die men zelf gaat leuk vinden als je m vaak genoeg hoort..

  Maar beter doen ze de kans ook geven aan beginnende artiesten.. zie je ook niet telkens de zelfde koppen op tv ofzo..


  ⚠️ Meld

 3. Denk Gezellig, dat dat grotendeels met pluggen te maken heeft. De Dj’s in Hilversum hebben vaak enorm veel macht zelf. Hoe zorg je dan dat het cd (in wording) van bijvoorbeeld een Plantje daar terecht komt?

  Die Westelingen en die kakkliek rond Hilversum hebben natuurlijk de korste lijntjes en de grootste muil. Bovendien lopen er ook wel leuke meisjes, kan ook helpen natuurlijk. Niemand is van graniet.

  Misschien eens bij Mannenkoor Karrespoor informeren. Zit toevallig vlak bij hun kroeg. Bij Ilse de Lange, bij Jovink (zal ook wel bij pappa achterop hebben gezeten), maar je moet ze inderdaad met een loupe zoeken.


  ⚠️ Meld

 4. Vind Jan Smitje sowieso walgelijk Natas. Zijn houding, zijn gedweep met zijn vrienden, zusje en mutsje. In dat genre is er maar één wat mij betreft. Hij is er helaas niet meer:

  niet de zoon van Bolle Jan

  maar ANDRE HAZES


  ⚠️ Meld

 5. Nou, ik vind sowieso niemand kansloos. Als Jan Smit zich vermaakt op het podium en mensen het leuk vinden, is dat een dikke prima. Dat neemt niet weg dat de muziek vaak slechts catchy klinkt, maar de diepgang kent van een pierebadje. PR-machines zijn in de muziek van vandaag de dag belangrijker dan de muziek zelf, zo lijkt het. Zangers die hun eigen muziek niet schrijven, soapies die ineens denken te kunnen zingen, breezers met ananas, in NL kan het allemaal. In Amerika is de trend wellicht wat anders, maar daar is muziek voor het geld ook stevig aan de gang. RMB-clips (het mag de naam Rythme and bBlues eigenlijk helemaal niet dragen) waarin altijd een stoere man met dikke auto de aandacht van vrouwen vangt, kent iedereen wel een beetje, maar…het verkoopt dus we zagen/zien het steeds terug.

  En Gezellig, laten we wel wezen, een Voicts, room 11, swelter is te moeilijk om in een ringtone te stoppen.
  😉 Dan maar Jan Smit of de Mojitosong 🙁

  Al met al, is het muzikaal klimaat in NL dus inderdaad een luchtbel. Opgeblazen, zonder inhoud. Maar goed, bellen blazen is nu eenmaal de trend.


  ⚠️ Meld

 6. Nee oke dan begrijp ik het goed.

  Ik vind het wel gezellige muziek, met de kerst, oud en nieuw gewoon zomaar een feestje, tijdens het opruimen en schoonmaken…. Heerlijk ;D

  Maar ik hou van allerlei soorten muziek, enkelt zelfs ook klasssieke muziek. Het enige wat ik persoonlijk echt bagger vind is hard rock etc…


  ⚠️ Meld

 7. @ Dick

  In dat genre vergeet je er toch nog een paar dan:

  Zangeres zonder naam
  Marianne Weber

  Beiden nou niet echt mijn favorieten maar zijn toch wel de moeders van NL lied.


  ⚠️ Meld

 8. Gelukkig dat smaken verschillen, ik hou helemaal niet van dit soort Nederlandstalige muziek.
  Sterker nog, ik loop echt weg als ik het hoor en ja ook bij Andre Hazes.
  daar kan ik nou echt sjaggie van worden.
  Maar ik hou wel weer van hardrock.
  Sommige muziek spreekt je aan en andere totaal niet.
  Het heeft wat mij betreft alles met gevoel te maken.
  Ik krijg echt een gevoel als ik Smit of Bauer etc hoor, van ik moet hier weg.
  Op de een of andere manier vliegt mij dat aan.  ⚠️ Meld

 9. Aanvliegen klopt Gretha, dat gevoel ken ik ook. Heb ik ook bij commerciële tv, Kay, tante TON en gebleekte Geert met zijn maten. Ach bij nog veel meer eigenlijk, maar laat maar. Geer & Goor hebben het al zo zwaar samen. Beau, Jort, Linda, Boulevart, Smart van NL, Paulusma, reclames, Jan Mulder, Kraijcek met zijn muts, zoon van Bolle Jan met zijn muts…….we gaan wat leuks doen 😉


  ⚠️ Meld

 10. Kraijcek met zijn muts? Nu word ik nieuwsgierig, die ik niet zo vaak op de tv namelijk…. Maar dat zal komen omdat ik naar de commerciele tv kijk??


  ⚠️ Meld

 11. Wat mij betreft wel Gezellig, maar Jamba houdt meer van simpele deuntjes, als het maar een beetje ingewikkeld wordt, haken ze af 😛


  ⚠️ Meld

 12. Probeer altijd te zappen als de reclames komen. Helaas heb ik thuis bijna niets meer te vertellen over de belangrijste tv, dus soms zie ik nog wel eens wat. Maar is niet elke reclame tenenkrommend?


  ⚠️ Meld

 13. Maar ik hou wel weer van hardrock.

  Ben het met je eens, dat is muziek wat je ook terugvind in de top2000 en dus ook nog over 30 jaar iets van hoort.
  Er is wel een verschil tussen nederlandstalige muziek, Acda en de Munnik of De Dijk is goede muziek en die mensen kunnen ook nog een instrument bespelen, maar die hoempa muziek hoef je alleen maar te kunnen zingen, viva, viva, la, la, la. “Hebben we er een beetje zin in mensen!!!” ;D


  ⚠️ Meld

 14. Heerlijk de Top 2000 Danny!
  Mathijs en die kenner.

  Klinkt l*llig maar Drukwerk had ook veel meezinger met inhoud. Heerlijk mee lopen bleren een paar jaar geleden hier, met een maat, op het plein in Steenwijk.


  ⚠️ Meld

 15. @Dick
  De karre ligt toch een paar kilometjes van de Steenwijker Toorn verwijderd. De inwoners van Tuk (Tukkers ?) hebben vaak niet zoveel met Steenwijkers op.


  ⚠️ Meld

 16. Is dat zo, had begrepen dat ze wel als geweldadig te boek staan 😉 Ach, ik red me er wel mee, precies tussen beide genoemde objecten.
  Mooie wandeling soms tussen de middag: centrum-park Ramswoerthe-langs het water terug.

  Hebben déze Tukkers gisteravond ook een beetje feest gehad natuurlijk ;D


  ⚠️ Meld

 17. @ Danny

  Ik vind dus dat Jan Smit tussen Acda en de Munnik en die hoempapa muziek in zit. Of terwijl 3 verschillende genres, vraag me ze niet bij naam te noemen want dat gaat me niet lukken ben ik bang.


  ⚠️ Meld

 18. Dick, Steenwijk staat in de omliggende dorpen bekend als een stad waar vele delicten plaatsvinden. Eerder dit jaar nog een gevall van zinloos geweld (moord/doodslag).

  ….En dat in een stadje met 15.000 – 20.000 inwoners  ⚠️ Meld

 19. Dat geval heb ik meegekregen, vorig jaar was er ook zoiets bizars. Maar puur naar eigen waarnemingen heb ik me daar nooit onveilig gevoeld. Ook dat drukbezochte Drukwerk-concert verliep bijzonder gezellig.


  ⚠️ Meld

 20. Drukwerk was toen altijd mijn favoriete band en heb dus vele optredens gezien.
  De meest memorabele was die in de IJsselhallen samen met Andre Hazes.
  Die was echter zóóóóów dronken dat hij nog geen twee woorden fatsoenlijk kon zingen. Toen heeft het publiek die taak maar op zich genomen. 😀

  En geregeld naar Café Drukwerk geweest aan het Singel in Amsterdam. 😉


  ⚠️ Meld

 21. Oh ja, Witte Paarden. Gister zat Harry Slinger toevallig (zonder rood petje, die hij met optredens nog op heeft) bij Dit Was Het Nieuws, god wat lachen!! Die Raoul Heertje ook.

  Kizzzzzzzz, Status Quo en U2 zijn verdeurie ook nog in de IJsselhallen geweest.

  Ja dat café Larry, ben ik ook eens geweest. Sh*t al te lang niet meer in Mokum geweest. Cohen staat momenteel goed op de barricades voor de paddo’s en die luizige 100-nogwat meters over softdrugs. Giel had daar net nog weat heel leuks over.

  =========

  On-topic a.u.b. !


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.