Presentaties ‘Samen maken we de Stad’ een succes

Zwolle –  In Zwolle wordt met veel verve samen de stad gemaakt! Op een dinsdag 2 december 2008 gehouden bijeenkomst voor initiatiefnemers van projecten en deelnemers aan projecten waren ongeveer 40 mensen aanwezig. Naast workshops gaf iedere initiatiefnemer een korte presentatie over zijn of haar project. Projecten die voor het voetlicht werden gebracht waren onder andere het Zwolse Beurtschip, groeigroep, Bankjesproject en jongerencentrum Stadshagen. 

Er leven volop ideeën bij burgers, bedrijven en instellingen voor de ontwikkeling van de stad Zwolle. Het besef groeit dat die ideeën eerder realiteit worden als er wordt samengewerkt. Met Samen maken we de Stad laat Zwolle zien dat er meer mogelijk is als initiatieven uit de stad een podium krijgen om samenwerkingsverbanden op te zoeken: samenmakenwedestad.nl.  Maar ook inspirerende bijeenkomsten zoals die van gisteravond.

Het doel van Samen maken we de Stad is om bedrijven, organisaties én inwoners van Zwolle te laten samenwerken aan de ontwikkeling van de stad Zwolle. Iedereen kan en mag meedoen. Als initiatiefnemer en dus projecteigenaar, of als deelnemer aan een project. Iedereen was erg enthousiast om in de setting van gisteravond met elkaar in contact te komen, uit te wisselen en elkaar aan te vullen. 

Hoe meer gebruikers op samenmakenwedestad.nl, hoe groter de kans van slagen van de verschillende projecten. Daarom is er onder alle deelnemers die zich hadden aangemeld op samenmakenwedestad.nl een weekendje smaakvol Zwolle verloot. Dhr. van Cadsand, winnaar van het weekend, heeft gisteren de prijs in ontvangst mogen nemen.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. RE:samen ????
  hoe kan je samen iets mooi maken als waar de hulp vandaan komt zelf geholpen moet worden omdat ze een eigen beleid voeren in zwolle


  ⚠️ Meld

 2. De hulp komt van… gemeente Zwolle?
  Gemeente moet zelf geholpen worden?
  Gemeente Zwolle voert eigen beleid in de stad die van de gemeente en de inwoners samen is?


  ⚠️ Meld

Reageer