Dief kan harde aanpak beveiliging niet waarderen

Zwolle – Een 22-jarige inwoner van Nijverdal werd aangehouden in een winkel aan het Maagjesbolwerk. De man probeerde een oud navigatiesysteem, waar hij niet tevreden over was, ongemerkt om te ruilen voor een nieuwe.

Het oude apparaat werd in de verpakking van de nieuwe gestopt en deze probeerde de man om te ruilen bij de kassa. De man werd door de beveiliging van de winkel aangehouden. De man vond dat hier teveel geweld bij werd gebruikt en deed aangifte tegen het beveiligingspersoneel.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. 10 rondjes om het hoofdveld van de FC had volstaan. Dan de ramenlappen bij de winkel. Hij droeg toch wel een antigewelds-lieveheersbeestje 😮 Anders gelden er andere wetten >:(


  ⚠️ Meld

 2. Hij schreeuwde een kwartier lang de hele winkel bij elkaar, wat een aansteller zeg. Oke misschien vind je dat je in je ongelijk staat maar schreeuw dan niet alles bij elkaar als een kleuter dat zijn zin niet kan krijgen.


  ⚠️ Meld

 3. Nog klagen ook nog??
  Hij had wat meer oorvijgen moeten hebben.
  En voor straf de hele dag, in een kooi op het rodetorenplein moeten staan.
  Zo dat iedereen hem goed kon zien, die dief.

  Zo doen ze het ook in Singapore. ;D


  ⚠️ Meld

 4. Hoe dom kan je zijn? Doet me denken aan die hilarische brabantse koperdieven die liepen te janken omdat de politiehond zich niet eerst even voorstelde voor hij de dieven op hun plek zette…  ⚠️ Meld

 5. dief maagjesbolwerk
  Een lintje voor de beveiligingsbeamte. Laten ze met de vingers van andersmans spullen afblijven. Een te harde aanpak??
  Wat moet er dan gebeuren? De boel maar leeg laten halen??


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.