Stadion PEC Zwolle - Foto: Hans van Eijsden
Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

PEC Zwolle – Helmond Sport dinsdag met duizend toeschouwers

Zwolle – De oefenwedstrijd op dinsdag 20 juli tussen PEC Zwolle en Helmond Sport wordt niet in Epe maar in het MAC3PARK stadion gespeeld. Bij dit duel zijn maximaal duizend seizoenkaarthouders welkom. De aftrap is om 15.00 uur.

PEC Zwolle heeft meermaals de wens uitgesproken bij de lokale autoriteiten om oefenwedstrijden in eigen huis met publiek te spelen. Hier kreeg de club in de voorgaande weken geen toestemming voor, maar voor het thuisduel met Helmond Sport is nu een uitzondering gemaakt. Er mogen niet meer dan duizend toeschouwers naar binnen en de wedstrijd dient ’s middags gespeeld te worden.

PEC beseft dat de animo om wedstrijden live te bezoeken waarschijnlijk groter is dan de duizend beschikbare kaarten, maar is desondanks blij dat eindelijk weer supporters kunnen worden ontvangen in het stadion.

Seizoenkaarthouders kunnen voor deze wedstrijd vanaf vrijdag 16 juli, 12.00 uur, gratis een ticket aanvragen via de online ticketshop. Seizoenkaarthouders kunnen alleen voor de Fred Patrick tribune (Oost) een ticket aanvragen.

Voor dit duel geldt ‘testen voor toegang’ niet, in tegenstelling tot het oefenduel van zaterdag 31 juli met sc Heerenveen. Gevolg is wel dat toeschouwers onderling 1,5 meter afstand dienen te houden, zowel bij het betreden en verlaten van het stadion, als tijdens de wedstrijd.

De Fred Patrick tribune (Oost) is vanaf 14.00 uur geopend. Voor het betreden van het stadion wordt een gezondheidscheck gedaan. Zorg dat je naast je gratis wedstrijdticket ook een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Vrijdag 16 juli start de ‘kaartverkoop’ om 12.00 uur. Vanaf dan kunnen uitsluitend seizoenkaarthouders online een gratis kaart aanvragen. Hiervoor geldt het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per seizoenkaart kan maximaal één ticket worden aangevraagd. Heb je meerdere seizoenkaarten, dan kun je meerdere tickets aanvragen.

Op de Fred Patrick tribune is voorafgaand en tijdens de wedstrijd catering aanwezig in de vaste horecacounters. Alcoholische dranken zijn tijdens deze wedstrijd niet verkrijgbaar. Eten en drinken dient op de eigen stoel te worden genuttigd. Eigen eten en drinken meenemen mag ook, maar ook hier geldt dat alcohol niet is toegestaan.

PEC Zwolle kijkt uit naar deze wedstrijd en hoopt dinsdag in ieder geval weer duizend toeschouwers te mogen verwelkomen.

Bron: PEC Zwolle

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.