Leerlinge TalentStad wint metamorfose

Zwolle –  Blij zijn ze met hun prijs: de twintig leerlingen van klas 4b4 van Talentstad, locatie Blaloweg. De prijs, een metamorfose voor de hele klas, hebben ze te danken aan klasgenote Jaimy van Esch. Zij deed tijdens Studiebeurs Zwolle mee aan een wedstrijd van het Landschap Mooi & Mode. Drie studenten van Mooi & Mode en Pauline de Groot van de Landstede Infoshop waren op 3 december naar de locatie Blaloweg gekomen om Jaimy de prijs – en een grote bos bloemen – uit te reiken. Daarnaast kregen alle leerlingen een chocoladeletter.

Jaimy was een van de vele bezoekers van Studiebeurs Zwolle, die de vraag waar Landstede overal mbo-opleidingen aanbiedt, goed had beantwoord. De Zwolse beurs vond plaats op 29 en 30 oktober in de IJsselhallen. De metamorfose wordt verzorgd door studenten Mooi & Mode. Wie dat wil kan bijvoorbeeld zijn haar laten knippen, haar nagels laten lakken of kledingadvies krijgen. De metamorfose vindt plaats in januari of februari op de Landstede-locatie Rechterland. Daar is Salon Rechterland gevestigd, de beautysalon waar de studenten van Mooi & Mode in de praktijk leren.

TalentStad is de vmbo-bovenbouwlocatie van het Meander College, Carolus Clusius College, Agnieten College en Thomas a Kempis College en maakt deel uit van de Scholengroep Christelijk Onderwijs.

TalentStad biedt leerlingen de kans hun talenten te ontwikkelen. Zo kunnen zij zich beter oriënteren omdat ze meerdere modules kunnen volgen en niet direct een beroepsgerichte leerweg hoeven te kiezen. Talentstad heeft twee locaties: Locatie Blaloweg (Blaloweg 1) en locatie Rieteweg (Rieteweg 12). Kijk voor meer informatie op www.talentstad.com.

Artikel delen:

Reageer