Gestolen Gazelle Grenoble C7 - Foto: Politie Zwolle
Gestolen Gazelle Grenoble C7
Foto: Politie Zwolle

Politie Zwolle pakt twee e-bike dieven

Zwolle – De politie kreeg aan het einde van de ochtend een melding van een verdachte situatie in Zwolle-Zuid. Dit werd dinsdagmiddag via twitter bekendgemaakt. Een buurtbewoner zag twee mannen rondscharrelen en daarna een e-bike stelen.

Hij belde direct de politie, waarna agenten de twee verdachten op de IJsselallee aantroffen in een bestelbusje. Een van hen nam de benen. Hij ging door een sloot en rende doorweekt over het spoor. Na een korte zoektocht kon de politie deze persoon toch in de kraag vatten. De andere verdachte zat intussen al in de boeien. In de bestelbus troffen de agenten drie elektrische fietsen aan.

Op het politiebureau werd de bus waarin de verdachten zaten doorzocht. De politie vond gereedschap en inbrekerswerktuigen. Ook bleek de auto te zijn voorzien van valse kentekenplaten.

De politie heeft de eigenaren van twee van de gestolen e-bikes al weten te achterhalen, maar is nog op zoek zoeken naar de eigenaar van de derde, een zwarte Gazelle Grenoble C7. Bent u of kent u de eigenaar van deze elektrische fiets? Neem dan contact op met de politie Zwolle.

Artikel delen: